Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy képet egy kicsi babáról,aki tündéri teremtmény.Hason feküdt még nincs 8 hónapos.A kezében volt egy 1 literes cola(kevés volt az alján még a colából),amely a kisbaba szájában volt(a kupakos része).Annyit irtam,hogy jó lenne ha már nem adnának a kis kezébe colás üveget, mert mindenki fogdossa,tehát nem higiénikus.Erre azt kaptam,ha mindig mondok valamit,(ami nem igaz)akkor már nem küldenek képeket.Tényleg nem szoktam semmi olyat mondani, nagy ritkán,ha tényleg nem látok valamit célszerünek.
2019. márc. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap is egy gyümölcs lés doboz volt a kezében, és a szájában.Akkor ugy éreztem,hogy jobb ha nem irok semmit sem.Most is kár volt,csak nem akarom,hogy a baba összeszed valami fertõzést.
2019. márc. 21. 12:34
 2/43 anonim ***** válasza:
89%

A véleményed és aggodalmas lehet jogos, de a szülő is jogosan veszi zokon, hogy nem tartod képesnek eldönteni, hogy mivel árthat a gyerekének, és mivel nem. Nem tudhatod, hogy a fotózás előtt lemosták-e a flakont, vagy akár hihetnek az évi egy kg koszt meg kell enni elvben is, de lehetnek tudatlanok is, vagy az is lehet, hogy tényleg nem gondoltak erre.

Hiába van elvi szinten igazad, ha felnőtt emberek nem kérnek véleményt valamiről, akkor kéretlenül nem adunk tanácsot, ezt el kell fogadni. Ha nagy ritkán adtál már kéretlenül tanácsot, akkor itt az ideje leszokni róla:) Kimondott gyermekbántalmazásnál vagy gyermek veszélyeztetésénél nyilván kötelessége a környezetnek közbelépni, de abba nem szabad beleszólni, hogy pl. hányszor törli meg a baba kezét, ha az megfog valamit, stb.

2019. márc. 21. 12:41
 3/43 anonim ***** válasza:
87%
Vicces képnek szánták, te meg feleslegesen beleokoskodtál. Teljesen felesleges volt!
2019. márc. 21. 12:43
 4/43 A kérdező kommentje:
Itt az a probléma,amikor a babának megy a hasa vagy valami baja van,akkor nagyon panaszkodnak.A flakonos üveg biztos,hogy nem lett lemosva.De lehet,hogy nekik van igazuk,hadd edzõdjön a kis baba.
2019. márc. 21. 12:53
 5/43 anonim ***** válasza:
81%
Okoskodás lvl.99.
2019. márc. 21. 12:59
 6/43 A kérdező kommentje:

Egyébként nehogy azt mondjátok már,hogy ti ha láttok valami olyan dolgot,ami bárkinek árthat az egészségének és nem figyelmeztetitek,ha valakinek nem jut eszébe.Inkább ti okoskodtok.

Van jó indulat és van rossz indulat.

2019. márc. 21. 13:14
 7/43 anonim ***** válasza:
89%
Én tenyleg eleg finnyas vagyok de egy kepnel meg akkor se jut eszembe okoskodni :-)
2019. márc. 21. 13:18
 8/43 A kérdező kommentje:
:):):)Nevetségesek vagytok,hol van itt az okoskodás?
2019. márc. 21. 13:23
 9/43 anonim ***** válasza:
90%
8 hónapos, nem pár hetes. Semmi baja nem lesz.
2019. márc. 21. 13:23
 10/43 anonim ***** válasza:
91%

“Biztosan nem lett lemosva”

És ezt honnan tudod? Non-stop velük vagy és mindenhol figyeled őket?

Igazuk van, tipikus humortalan, okoskodó valaki vagy, aki élvezi, ha beleköthet valamibe és elronthatja mások örömét.

2019. márc. 21. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!