Ezért a megjegyzésért ezt kapom?
Első válaszoló vagyok. VOlt már olyan, hogy majd' lefagyott a kezem kesztyűben is, és ismerős anyuka a babakocsiban kesztyű nélkül levegőztette a kb. egy éves kislányát. Igen, közel voltam hozzá, hogy megkérdezzem, nem fázik-e a keze, de elharaptam, mert nekem is van gyerekem, ezért tudom, hogy 1. én sem szeretem, ha mások jobban tudják, mi kell a gyerekemnek, mint én és a gyerekem 2. azt is tudom, hogy ráadhatja anyuka százszor is, ha a gyerek utálja és leveszi
És még lehetne sorolni ilyen példákat.
Ismétlem, nem azt állítom, hogy biztosan nincs alapvetően igazad. Hanem azt mondom, hogy fogadd el, hogy felnőtt ember maga felelős a döntéseiért, és ha nem kér tanácsot, akkor nincs jogod tanácsot adni (ha nem gyermekbántalmazás vagy gyermek veszélyeztetése forog fenn). A kéretlen tanács = okoskodás, igen.
Tuti nincs gyereked.
Lányom legizgibb játéka a muanyag flakon,elgurítja utánakúszik,körbenyalja lebirkózza dobol vele stb.
Pedig hidd el halom fisherprice játéka is van.
Ne szólj bele ilyenbe,nem te dolgod hogy mit hagy a gyereknek
Fordítsuk meg a kérdést.
30 éves nő vagyok és kólás üveget adok a gyerekem kezébe viccből, majd lefotózom és felrakom Facebookra és ezért beszóltak, ez jogos?
Lehetséges opciók:
- Szar anya vagy.
- Nem a közösségi oldalon kellene élni az életed
- Ilyet szánalmas felrakni Facebookra
- Szegény gyerek, ilyen anya mellett nő fel
- Igazuk van, biztos bacis volt az üveg, meg sem mostad
OK.tegyük félre a higiéniát.Mivel ma kaptam ezt a képet és lehet,hogy nem is a higiénia miatt tünt fel nekem a colás üveg, de igen kirázott a hideg.Azt hiszem rájöttem,hogy miért.Az a baba fekszik a hasán a kis kezeiben a nagy colás üveg,hirtelen ha megcsuszik a kis keze nem lehet,hogy az üveg a torkáig csuszhat(mivel a szájában van,mert még nem ül), ez veszélyes játék,higyjétek el.Igen én a nagymama vagyok és õszintén mondom,nem vagyok az a fajta aki beleszól a fiatalok éltébe,de amikor valamit veszélyesnek látok,nem tudom megállni,hogy ne szóljak.Utána ne legyen az,hogy miért nem mondtad?!
Amiért azt irtam,hogy biztos vagyok benne, hogy nem mosta meg a colás üveget,tudom mert az anyjánál a higiénia nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!