Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Ezért a megjegyzésért ezt kapom?

Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy képet egy kicsi babáról,aki tündéri teremtmény.Hason feküdt még nincs 8 hónapos.A kezében volt egy 1 literes cola(kevés volt az alján még a colából),amely a kisbaba szájában volt(a kupakos része).Annyit irtam,hogy jó lenne ha már nem adnának a kis kezébe colás üveget, mert mindenki fogdossa,tehát nem higiénikus.Erre azt kaptam,ha mindig mondok valamit,(ami nem igaz)akkor már nem küldenek képeket.Tényleg nem szoktam semmi olyat mondani, nagy ritkán,ha tényleg nem látok valamit célszerünek.
2019. márc. 21. 12:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%

Első válaszoló vagyok. VOlt már olyan, hogy majd' lefagyott a kezem kesztyűben is, és ismerős anyuka a babakocsiban kesztyű nélkül levegőztette a kb. egy éves kislányát. Igen, közel voltam hozzá, hogy megkérdezzem, nem fázik-e a keze, de elharaptam, mert nekem is van gyerekem, ezért tudom, hogy 1. én sem szeretem, ha mások jobban tudják, mi kell a gyerekemnek, mint én és a gyerekem 2. azt is tudom, hogy ráadhatja anyuka százszor is, ha a gyerek utálja és leveszi

És még lehetne sorolni ilyen példákat.

Ismétlem, nem azt állítom, hogy biztosan nincs alapvetően igazad. Hanem azt mondom, hogy fogadd el, hogy felnőtt ember maga felelős a döntéseiért, és ha nem kér tanácsot, akkor nincs jogod tanácsot adni (ha nem gyermekbántalmazás vagy gyermek veszélyeztetése forog fenn). A kéretlen tanács = okoskodás, igen.

2019. márc. 21. 13:34
 12/43 Metionin ***** válasza:
36%
Azért egy 8 hónapos gyereknek már van immunrendszere. Ha meg megbetegszik, a szülei bajolnak vele úgyis, nem te. Mondjuk az is vicces hogy a gyerek szülei (vagy akik a képeket küldik) úgy gondolják hogy a képek küldése egy kegy amiben részesülsz és ha beszólsz, nem kapsz többet :D
2019. márc. 21. 13:39
 13/43 anonim ***** válasza:
81%
Igen, okoskodás. Bocsi. Neki van igaza.
2019. márc. 21. 13:41
 14/43 anonim ***** válasza:
39%
12-es, nem tudom, de a habitusból és szóhasználatból én olyasmit gondolok, hogy a kérdező a nagymama vagy hasonló korú közeli rokon. Elnézést ha tévedek. De így a képküldés kicsit más hangsúlyú, mint ha egy kvázi idegen kapná a kéretlen képeket...
2019. márc. 21. 13:42
 15/43 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem megjegyzés volt, hanem okoskodás. Azt senki sem szereti. Pont ezért piszkál téged is, hogy okoskodásnak tartják amit csináltál, mert még szerinted is egy irritáló tulajdonság.
2019. márc. 21. 13:48
 16/43 anonim ***** válasza:
76%

Tuti nincs gyereked.

Lányom legizgibb játéka a muanyag flakon,elgurítja utánakúszik,körbenyalja lebirkózza dobol vele stb.

Pedig hidd el halom fisherprice játéka is van.

Ne szólj bele ilyenbe,nem te dolgod hogy mit hagy a gyereknek

2019. márc. 21. 13:51
 17/43 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok benne biztos, de lehet, h az en gyerekem 9 honapos volt mar, mikor a fuben lavirozott negykezlab, jah nem csak otthon, a balatoni strandon is, lehet nem kellett volna?! Hisz masok cipovel leptek oda, meg lehet volt a foldon mas egyeb is a pokoon, bogarakon kivul 😅
2019. márc. 21. 13:59
 18/43 anonim ***** válasza:
16%

Fordítsuk meg a kérdést.

30 éves nő vagyok és kólás üveget adok a gyerekem kezébe viccből, majd lefotózom és felrakom Facebookra és ezért beszóltak, ez jogos?

Lehetséges opciók:

- Szar anya vagy.

- Nem a közösségi oldalon kellene élni az életed

- Ilyet szánalmas felrakni Facebookra

- Szegény gyerek, ilyen anya mellett nő fel

- Igazuk van, biztos bacis volt az üveg, meg sem mostad

2019. márc. 21. 13:59
 19/43 A kérdező kommentje:

OK.tegyük félre a higiéniát.Mivel ma kaptam ezt a képet és lehet,hogy nem is a higiénia miatt tünt fel nekem a colás üveg, de igen kirázott a hideg.Azt hiszem rájöttem,hogy miért.Az a baba fekszik a hasán a kis kezeiben a nagy colás üveg,hirtelen ha megcsuszik a kis keze nem lehet,hogy az üveg a torkáig csuszhat(mivel a szájában van,mert még nem ül), ez veszélyes játék,higyjétek el.Igen én a nagymama vagyok és õszintén mondom,nem vagyok az a fajta aki beleszól a fiatalok éltébe,de amikor valamit veszélyesnek látok,nem tudom megállni,hogy ne szóljak.Utána ne legyen az,hogy miért nem mondtad?!

Amiért azt irtam,hogy biztos vagyok benne, hogy nem mosta meg a colás üveget,tudom mert az anyjánál a higiénia nem fontos.

2019. márc. 21. 14:30
 20/43 anonim ***** válasza:
78%
Én is utálom az ilyen okoskákat, úgyhogy igazuk volt bocsi.
2019. márc. 21. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!