Folyamatosan azt kapom a fejemre a szüleimtől h egész nyáron nem csinálok semmit. Mit várnak h a 40°C-ban majd kint csatangolok?
Kérdező, lehet pampogni, de látszik, hogy még csak utána sem mentél a diákmunka lehetőségének igazán. A legtöbb diákszövetkezetnél bőven elég az érvényes matricát megmutatni, nem kérnek iskolalátogatási igazolást. A matricád pedig, ahogy írják előttem, érvényes október 31-ig, addig simán diákmunkázhatsz. Te nem akarsz dolgozni, inkább ez az igazság.
Attól, hogy nem vagy társasági lény, és meleg van, még elég sok mindent lehetne csinálni. 19 éves vagy, nehogy már azzal teljen el két hónapod, hogy otthon döglesz, filmezel, és unatkozol. Ha már otthon ülsz, a szobádban, tanulj meg valami új dolgot, fejlődj! Oké, hogy megcsinálod a házimunkát, de pl. kipróbálhatnál dolgokat a konyhában is. És egyébként én sem vagyok nagy társasági lény, de senki ne mondja nekem, hogy 19 évesen egészséges, ha nincs egyetlen egy barátod sem és soha nem mész el szórakozni.
ennyi fogyatékost.:D
Szeptembertől úgy is megy suliba. Addig is had maradjon otthon. Mit bánt ez titeket. Nem kell minden egyes diáknak diákmunkára mennie..Ha neki jó így hogy nem megy nyaralni és nem is kér pénzt akkor mit zavar benneteket?
A szülei meg ne vállaljanak akkor gyereket ha zavarja hogy otthon van.
Ha majd elkezd dolgozni akkor 60 akárhány éves koráig dolgozni fog, nyár nélkül. Az ember miért ne használhatná ki amíg megteheti?
Én fősuli mellett diákmunkázok heti 2-3napot és nyáron is diákmunkázok, de egyáltalán nem vetem meg azokat akik otthon akarnak maradni és nem munkával töltik az időt.
A szülőkkel amúgy is csak a baj van ilyen téren. azt se tudják mit akarnak.
Nekem azt mondták hogy járjak el bulizni ne csak otthon a szobámban punnyadjak. Aztán mikor fesztiválra költök akkor azzal jönnek hogy minek költök ilyen felesleges dolgokra.
Azt mondták olvashatnék is nem csak a gép előtt legyek.
Mikor rájöttem milyen jó olvasni és 4-8e ftokért vettem könyvet akkor meg az volt a gond.
Kérdező inkább nyeld le a békát, csinálj házimunkát és szard le a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!