12 hetes vagyok. Normális még hogy folyamatosan émelygek még mindig? Nincs hányás, nem is volt, de egész nap émelygek ha pár óránként nem eszek. Mit javasoltok?
Nem törvényszerű, hogy a 12.hét végére elmúlnak a tünetek.
Barátnőmnek például a 16.héten is voltak rosszullétei. Van akinek végig, ilyenről is hallottam. Persze azért ez ritka, szerencsére.
Amit tenni tudsz ellene, hogy mindig legyen nálad valami rágcsálni való. Elég csak pár falat, de máris nem üres a gyomrod, és nem fogsz émelyegni.
16-18.hét között pedig úgyis csinálják a terheléses vércukorvizsgálatot, ha van a családban cukorbeteg akkor előbb. Egyébként pedig semmi okod az aggodalomra.
Türelmet javasolnék.Tudom,ez sovány vígasz,de nem nagyon tudsz mit tenni.Én sem tudtam...Első gyereknél még a 12. hét előtt elmúltak a rosszullétek,most épphogy 1-2 hete,bár néha még vannak napok amikor émelygek,de már nagyon ritkán szerencsére.Korpovit kekszet rágcsálj,és igyál sok szénsavmentes ásványvizet
19. hétben vagyok
Egyél! :)
Viccet félretéve, nekem kb. a 16. hét körül múlt el az émelygés. Hányni és sem hánytam, csak az elején 2-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!