Folyamatosan azt kapom a fejemre a szüleimtől h egész nyáron nem csinálok semmit. Mit várnak h a 40°C-ban majd kint csatangolok?
18 vagyok, diak melora megyek, a hivatalnal mellettem ult egy szinten most vegzos diak, dolgozni fog es erdekes neki adtak egy papirt ami a diakot helyettesiti, mert nekik beszedtek. Ha nem kaptal jelentkezni kell. Megcsinalod otthon a munkat oke, de szuleidnek az a baja, hogy nem mesz sehova. Jarj futni reggel mikor meg nincs meleg vagy olyan 7fele akkor sincs nagy meleg, vagy setalj. Szuleidnek csak ez a baja, hogy egesznap otthon vagy. Vagy tanulj vmi uj idegen nyelvet otthon vagy barmit, ne csak fekudj es filmez.
Es szinten lany vagyok...
Élvezd ki ezt a kis időt akkor. :)
Szerintem mondd el nekik őszintén hogy látod a dolgokat, mik a terveid a közeljövőben.
éveken át minden nap minden reggelén szinte fel kell kelni és csinálni valamit... óvodába menni, iskolába menni, dolgozni, ha valaki diákmunkát vállal.
Aztán ha otthon van pár hetet, hónapot, akkor rögtön egy rémes, szülők nyakán élősködő valaki lesz.
Kinek ne lenne kedve otthon lenni, feküdni, pihenni? Melyikőnk ne akarna csak úgy ülni, filmezni, enni, inni, aludni? Nem életcélja ez, csak átmeneti. Aztán újra iskola vagy munka és ahogy idősebb lesz, úgyis berántja a gépezet és se éjjele, se nappala nem lesz... főleg ha gyereke lesz. na, onnan sose szabadul majd.
pihenj, filmezz, élvezd ki! úgyis elmúlnak a gondtalan évek, napok hamar.
utolsó: ebben a kategóriában sose várj elismerést ilyen válaszokra.
Sőt, ilyen kérdést is felesleges ide feltenni.
Tudniillik itt mindenki suli mellett sőt még egyetem mellett is 12 órázott a gyárban és eltartotta magát. 17 éves kora óta pedig elköltözött otthonról.
Mindenki más egy gyökér és minuszozni kell.
Igazából nem is értem a kérdést, kit erdekel mit csinálsz a nyár folyamán... ha nem akarsz ugysem fogsz dolgozni, de annyiban igaza van a szüleidnek, hogy a 2 honapot nem egészséges végig ülni a szobába.
Csinálj programokat, mert egy valami feltünő, még pedig az hogy unatkozol, mert ilyen f@ szságokkal kelted a hangulatot.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!