Folyamatosan azt kapom a fejemre a szüleimtől h egész nyáron nem csinálok semmit. Mit várnak h a 40°C-ban majd kint csatangolok?
Az a baj, hogy antiszociális..
Az ilyenek mindig ráhúzzák mindenre, hogy "miért nem", és ez is nagy baj.
Nekem csak egy kérdésem van. Hol van most 40fok??? :D
Amúgy körbekérdezném a környéket, hogy van-e lehetőség diàkmunkàzni, esetleg alkalmi meló, vagy egy rövid tanfolyam...
73 % te is a lébecolók között vagy? 20 évesen nem nagy jövő áll valaki előtt, akinek az a napi teendője, hogy bent kuksol egész nyáron a szobájában és ki se jön..
Igen, keresni kell, és akkor lesz. Ilyen egyszerű ez. De aki nem keres, az nem talál :)
Aki keres, az meg talál :)
Megjegyzem: ilyenkor kéne a legjobban "nyüzsögnie", mert, ha megreked ezen a szinten, hogy ennyire antiszociális, akkor ez a jövőben sem fog változni sokat..
Ilyen fiatalon kéne a legjobban nyüzsögnie, ismerkednie, eljárni - természetesen - nem romboló helyekre.
Sok itt az irigy ember, mert ők nem tehették meg hogy pihenjenek nyáron, hanem dolgozni kellett. Én itt vagyok 19 évesen, egy nyáron se dolgoztam. Mindig jól tanultam, most érettségiztem, az ország egyik legjobb egyetemén fogok továbbtanulni államin, azon a szakon amit elsőnek megjelöltem. Anyagilag nem vagyunk rászorulva hogy dolgozzak. Minek dolgoztam volna nyáron? Épp elég kemény lesz az egyetem, meg utána még fogok épp eleget dolgozni (meg lehet hogy már egyetem alatt is). Remélhetőleg egyetem után sokkal jobb munkám lesz, mint amilyenek a diákmelók nagy része, tehát az a része se áll meg amit sokat hangoztatnak, hogy "megszokom a munka világát". Nyaranta inkább pihenek, a hobbimmal foglalkozok (amivel néha szoktam kisebb összegeket keresni is), barátokkal találkozok stb. Nem vadigen emberekkel dolgozok minimális pénzért egész nyáron.
Ui.: Viszont az tényleg nem igaz hogy nem mehetsz diákmelóra érettségi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!