Mi a véleményetek az ilyen anyukákról?
Instamamik, youtuberek stb.
Ha nézitek/ ismeritek őket, ki az akit kedveltek, és ki az, aki nem a ti ízlésvilágotok?
Laskóy Noémit, Cserháti Tamarát, Módis Gabit, Simoncsics Nórát, Glamify Krisztinát és FatimaPankát követem. Nekem ők inspirációk és ők adnak át értéket, rájuk nem sajnálom az időmet, Gabi videói pl kifejezetten szórakoztatóak a jó értelemben.
Pixyre egy hányinger, hónapok óta kerülöm minden platformon. Egy végtelenül ostoba, fennhéjázó, arrogáns, igénytelen, lusta nő aki viselkedni képtelen és minden megmozdulása hamis. A báránybőre bújtatott fröcsögését már megemlítették előttem, az is undorító de a legnagyobbat a “tudatos” jelzőn szoktam nevetni mert az az, amihez neki semmi köze nincs. A gyereke pedig eszméletlenül elhanyagolt és egyértelműen látható, hogy a kisebbik a kedvence a nagyobbik pedig a púp a hátán akivel nem törődik, ahogy a férjével sem...
Tücsitől is agyfszt kapok. Ez a vonyító tinilánystílus nem jön be, tartalmilag pedig a nullával korrelál; fikarcnyit sem érdekel az új fotele meg meg a padlóburkolat. Magától mindenre képtelen, hetente rinyál a követőinek hogy vegyék meg a cuccait vagy ajánljanak festőt, klímást, takarítót stb. Ő tipikusan az, aki nagyon igényes akar lenni de közben tök ócska stílusa van és igénytelen embereket érdekelhet csak az ami a csatornáján van, számomra időpazarlás az összes videója, én a tartalmat szeretem nézni nem a semmit és a reklámokat amiket nulla professzionalizmussal ad elő tök hamisan.
Anyatej, naturalbabybirth és társai agyrémek. Ezek az oldalak lehet, hogy segítenek 2 emberen de másik százat szerencsétlennek titulálnak, nyomást helyeznek rájuk, jól beparáztatják a kismamákat. Sajnos az információ amit közvetítenek inkább agresszív tukmálás / elvárás mintsem segítség. (Nem savanyú a szőlő, nekem minden úgy sikerült ahogy azt ők a tökélynek titulálják de nem mindenki ilyen szerencsés!)
Rimóczi Zsófi: ő semleges de sokszor kiakadok azon, hogy az a lány mennyire korlátolt. Szerinte egy csomó dolognak csak fekete és fehér oldala van és szemrehányóan ír bejegyzéseket olyan embereknek akiknek az életéről fogalma sincsen. Ha csak az ökoharcos dolgairól írna az ok lenne de mindent elront ezekkel a kéretlen lifecoaching marhaságaival.
Niki: para Niki nem tudom a nevét. Na ő meg Pixyre függője, nevetséges amit csinál sokszor háromgyerekes anya létére de remélem leszáll mostmár a témáról mert nagyon fárasztó. Ha a saját dolgával törődne és leszállna végre arról a semmirekellő P-ről ezerszer szimpatikusabb is lehetne habár ő nekem egy kicsit lowclass.
Én a Lizababa világát nézem, ha van új videó. Szeretem nézni, és átérzem a helyzetét. Az én lányommal is sok egészségügyi gond volt/van.
"celebeket" nem nézek.
Gabriella Bódis- nak nézegettem babás videóit, mert viccesek.
És Anita Köböl-t, inkább a babás holmik miatt.
A leggyakoribb, hogy valamire rákeresek ytubon és több videót is megnézek. Nekem pl. így lohasztotta le a lelkesedésem a baba-mama csomagok íránt. Azt gondoltam, hogy az egy összeállított kezdő csomagocska és ha regisztrálsz, akkor a legeslegszükségesebb dolgokat benne találod (nyílván nem valami haralmas értékű számítottam), de a unboxing videókból az derült ki, hogy az az 1-2 cucc amit véletlen még kapsz is, azok olyan filléres dolgok, hogy annyiért nem éru meg kérni még ingyen sem, cserébe kapsz egy csomó hulladékot (akarom mondani prospektust) mellé. Esetleg kuponokat.
A leghasznosabb videók inkább ilyen Szülni jó és társai csatornák, azok sokkal informatívabbak, hogyan készüljünk fel a szülésre és a babára. Ha viszont konkrét termék érdekel akkor tematikusan megnézem több yt mami véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!