Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyukákról?

Figyelt kérdés

Instamamik, youtuberek stb.

Ha nézitek/ ismeritek őket, ki az akit kedveltek, és ki az, aki nem a ti ízlésvilágotok?

2019. febr. 27. 16:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te teljesen félreerted Rimóczit...
2019. márc. 4. 19:17
 22/37 anonim ***** válasza:
79%
Csak remélni tudom, hogy félreértem és a való életben nem ilyen.
2019. márc. 4. 20:45
 23/37 anonim válasza:
86%

18-as válaszoló. "Csani csenől"-nél nagyon félre informálódtál. A bátyja szó szerint pénzként tekint az öccsére, akinek a szájába rágja a szavakat, hogy miket mondjon a videókban. Hirtelen nézettséget akart növelni, hogy "abbahagyja" a videózást, viszont nem sokkal később egy "visszatérő" videót készíttetett a kisgyerekkel, amiben természetesen szponzoráció volt. Az egész egy szivárványos kép sötét belsővel. (Nem hiába tekintenek rájuk sok más híresebb videós rossz szemmel)

20-as válaszolóval pedig teljesen egyet kell hogy értsek. Pixyre a legkétszínűbb magyar "influenszer" anyuka. Kisajtolja a saját fiából ő is a szponzorációkat, hazudik mindenben a nézőinek.

A sajnálatért becsapta a nézőit, hogy egyedülálló anyuka (miközben végig ott állt mellette a férje) Arról beszél, hogy nem akar gyereket, de aztán meg titkolózik, hogy hány hetes terhes végül. (Bár ez tényleg már csak a szőrszálhasogatás része, mert természetesen privát célokkal is magának megtarthatja ezt az igen ""fontos"" információt, ez teljesen normális, viszont elég érdekes, hogy letagadta a gyerektervezést IS, akár azt, hogy ő volt-e egyáltalán egyedülálló anyuka.. És itt tényleg nem az a lényeg, hogy sajnálnám tőle a férjét, dehogyis. A lényeg, hogy RENGETEG egyedülálló anyukát csapott be, akikkel próbált "azonosulni" és számomra rendkívül gusztustalan ahogy ennyi anyukát, nézőt átvert, azzal is, hogy őt megsajnálják..)

Ezelőtt napi szinten nyers ételeket ettek, most meg hirtelen felcsapott főzőcsatornának, mert ő mindig főz/süt és ügyköd a konyhában (ezelőtt sohasem).

Elmondja a véleményét a cumikról, hogy mennyire károsak, de elvállalja az egyik cumis cég szponzorációját..

Vagy amikor ParaNikit kibeszélte Daisy-nek, hogy a Niki mennyire "álszent" és vigyázzon vele, erre oda kommentel Nikinek, hogy gratulálok a kisbabádhoz és még minden "nyalis" dolog..

Szóval így higgyétek el a szavait és ez tényleg csak apróságok voltak a sok másik közül, amikben kétszínű volt.. Az a baj, hogy annyira sok ember van, akik mindent elhisznek, amit látnak és nem gondolnak a dolgok mögé, meg ezek nem tűnnek fel senkinek, bár hogy is tűnhetne fel, ha az igazságot mindig kitörli?

2019. márc. 25. 00:48
 24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: Pixyre-vel kapcsolatban egyetértek, még ha nem is ilyen szélsőségesen is. Nekem személyesen volt vele tapasztalatom, igazából röviden annyi, hogy ha nem nyalod a fenekét ezerrel, akkor gyakorlatilag nem is törődik veled. Amit Instán látok, hogy mindig nála nagyobb követőtáborral rendelkező anyukáknak kommentel...hát.. szíve joga
2019. márc. 25. 00:56
 25/37 anonim ***** válasza:
78%

Akiket kedvelek azok nnooemi, Forher Szandra, fitnessjunkie, vivienborzi, Alexy Vivi, Család Születik, dorkacseffalvay, hormonmentes (bar rola nem a gyerkocokrol szol a kontent de nagyon erdekes) nem jut eszembe tobb de van egy par akiket rendszeresen nezegetek.

Akiktol kifutok a vilagbol: szuperanyu szuperbasic trophywife daraianfrea, visitos rinyalo photoshop kiralyno tucsiiiiiiiiii, ezerarcu szavahihetetlen pixyre, trogerul beszelo paraniky, a lelket is elado mindig ugyanolyan creepyn vigyorgo edinakulcsar.

Akire kivancsi vagyok milyen lesz ha megszuletik a babaja az Tóth Gabi, mar most olyan cukin errol szol nala minden. :D

2019. máj. 7. 22:23
 26/37 anonim válasza:
87%

#7 -es, szomorú, hogy te a 9 hónap alatt csak emiatt lettél inspirálta.

A babakocsi ügyben annyit tudok tapasztalatból mondani, hogy a gyereket kell figyelembe venni, ő jól érzi-e magát vagy sem és nem értetlenül állni, ha a gyerek a bereklámozott babakocsiban nem érzi jól magát.

2019. máj. 8. 10:15
 27/37 anonim ***** válasza:
73%
Az,mint a Győzike showRÓL.Hiteltelen javarészt,ki kell találni mindig valamit,hogy egy néző odaragodjon hozzád,és ami sokszor nem valós.Amúgy nem érdekel ez a közed,nem ők a hibásak,hanem akik nézik ezeket.
2019. máj. 8. 12:30
 28/37 anonim ***** válasza:
53%

Miert erzem azt, hogy ez megint ParaNiky meg Pixyre ellentétet felhozó kérdés? :)

Érdekes, Pixyrét mindenki lenézi, Nikit meg istenítik. Kíváncsi vagyok, mikor jön Niki kommentje :)

2019. aug. 11. 15:40
 29/37 anonim ***** válasza:
78%
😀😀😀
2019. aug. 11. 20:26
 30/37 anonim ***** válasza:
61%

Nekem sok anyuka szimpatikus, tőlük inspirálódtam is pl terhesség alatt. Mert igen, jól jött, hogy írtak 1-1 termékről, vagy láttam babaszobákat, ötleteket. Nem arra kell gondolni, hogy akkor 1/1 úgy csinálok mindent, mint ők, de pl. egy "instamamitól" vettem, hogy édesburgonyával kezdjem a hozzátáplálást alma helyett, vagy ott láttam egy jó házigyurma ötletet is. Nem kell őket majmolni, de szerintem nem is elítélendő, ha valaki néz/követ párat. Akiket én szeretek: nnooemi, inezpriger, viktoriabolla (bár ő már teljesen elment inkább a fashion vonalra, de régen jók voltak a gyerekes bejegyzései, posztjai), vivienborzi.

Pixyretól, és a többi ökomamitól a plafonon vagyok. Főleg azért, mert régen egy szakadt laptopja volt, most meg hogy visszajött a "lovag" hirtelen félmilliós laptop, műszempilla, műköröm. Emlékszem, volt olyan videója, ahol a császárosokat piszkálta, a másikban azt, aki tápszerezik, igazából mindig kinézett magának valakit, és nekiállt piszkálni. Az sem szimpatikus, hogy semmiféle ellenkező véleményt nem tűr, azonnal törölve van az illető és a kommentje is. Bezzeg amikor ő megy papolni valaki képe alá... :) Nagyon álszent az egész nő. Emlékszem, hogy volt itt egy kérdés még kb 1,5/2 éve, ott azt írták, hogy tuti pár éven belül megint szülni fog, mert a fia már nagyobb, nem tud vele annyira haknizni és szponzorokat szerezni, mint egy "cuki újszülöttel". És lám, ez be is jött. :) Nem tudom, hogy lehet úgy élni, hogy mindent rögzít, posztol.

2019. nov. 15. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!