Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyukákról?

Figyelt kérdés

Instamamik, youtuberek stb.

Ha nézitek/ ismeritek őket, ki az akit kedveltek, és ki az, aki nem a ti ízlésvilágotok?

2019. febr. 27. 16:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
39%
Én szeretem nézegetni őket, nnooemi a kedvencem akit már említettek előttem. Engem inspirálnak, motiválnak és szeretem az igényes tartalmat amiket feltöltenek. Magammal, a körülményeinkkel, a családommal és az életemmel elégedett vagyok így bennem semmiféle negatív érzés, irigység nincs irántuk. Én azt vallom, hogy mindenkinek arra van ideje amire kerít: nálunk is rend és tisztaság van otthon, mindig igyekszem csinos lenni: igen, van hogy a 9 hónapossal a kezemben félkézzel sminkelek vagy géllakozom, takarítok, tornázom. A gyerek nem kifogás arra, hogy elengedjük magunkat de legalábbis nálam nem és ha mégis fetrengenék megnézek 1-2 ilyen instaanyut és megjön a motivációm, köszönöm nekik. :)
2019. febr. 27. 21:21
 12/37 anonim ***** válasza:
81%
Nem nėzem nem ėrdekel ėn sajåt csalådomal vagyok elfoglalva ės dolgozom,
2019. febr. 28. 05:59
 13/37 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom, hogy elmúltak azok az odők, amikor a képernyőre kerülés értéket képviselt. Igaz ez ugyanúgy a TV-re, mint az internetre. Ez is csak a reality egy verziója. Én belefutottam egyszer Mónika videóiba, azóta fáj a szemem. Esetlen volt és unalmas az egész műsor, a bénácska kis lányával ügyködtek valamit... Két verziót tudok elképzelni: a kicsinek vagy önértékelési gondjai lesznek, ha ilyen 'hírnév' után nem tud a figyelem középpontjában maradni vagy egész életében baseball sapkában, napszemüvegben járhat, mert 'ismerik' és a szereplése alapján ítélik meg. Akárhogy is: szerintem tönkre tette a kicsi lány kamaszkorát (életét?). Ehhez tapsoljak? Köszönöm, nem. Ő lenne szuper mami, akit követnem kéne? Kössz, nem. Gyúrják a slime-ot élő adásban, barkácsolnak haszontalan dolgokat, aztán, ha szmötyis lesz, elkopik, lehúzzák a wc-n, kidobják, csak kerüljön ki a tökéletes életükből, mindegy, hogy hova megy... Ez aztán a felelősségteljes, követendő példa... Köszönöm, nem.
2019. febr. 28. 08:11
 14/37 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem pedig Mónikáék tök jópofák,nézd meg a többi idiótát akik a videókat csinálják. Nem rontja el a gyereket,tök ártalmatlan kis játszós videókat csinálnak,én engedem is a lányomnak nézni mert semmi olyan nincs benne ami "meghülyítené".

Én Szentjobbi Krisztát kedvelem, nagyon

2019. febr. 28. 09:07
 15/37 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs velük bajom, nem kelt egy celeb sem frusztráltságot bennem, bármiről is posztoljon.

De az azért gáz, hogy néhány nőnek ilyen "mamik" kellenek, hogy kitalálják milyen babakocsi tetszik, milyen márkájú ruhát vegyenek, meg hogy lakkozni kellene a körmüket. Pfff.... hát nem tudom, én ezeket magamtól is kiválóan ki tudom találni.

2019. febr. 28. 09:36
 16/37 anonim ***** válasza:
75%
A legkevésbé sem érdekel mások elmaszkírozott élete. A saját férjemre, babámra, családomra figyelek. Nem tökéletes az életünk, nem vagyok modell, narancsbőrös a combom, néha kicsit megcsúszok a fodrásszal, de minden este úgy fekszem le a férjem mellé, aki szintén nem élsportoló alkat, hogy én vagyok a világ legboldogabb nője és senkivel nem cserélnék. A babánk néha katasztrofálisan alszik és tízszer kel éjjel, néha ötször kell fürdetni egy nap, néha falat kell festeni utána, de minden este úgy fekszem le, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb nője. És ez csak hozzáállás kérdése. Kesereghetnék én azon, hogy jaaaaj mi nem tudunk elmenni Korzikára nyaralni, meg mi nem Audival járunk, meg mi nem a Ralph Laurenben vásárolunk, de kit érdekel? Ha az életed végén visszanézel, mit szeretnél látni? Hogy elpocsékoltál kesergéssel és hasonlítgatással hónapokat-éveket az életedből amit sokkal értékesebb dolgokra is fordíthattál volna, vagy elfogadtad, hogy nem tökéletes az életed (mert senkié nem az), de kihoztad a maximumot belőle és igyekeztél mindig boldog lenni? Na, engem ezért nem érdekel a családomén kívül senki más élete.
2019. febr. 28. 11:56
 17/37 anonim ***** válasza:
63%
Pontosan ėn is így gondolom mint 15 illetve 16 vålaszolok.
2019. febr. 28. 18:41
 18/37 anonim ***** válasza:
43%

Én gyerekvideokat nézek mert az még őszinte.

Legutobb a Csani Csenölt néztem, annyira látni rajtuk azt a testvéri szeretetet, hogy a nagy kamaszok is benne vannak az ovis poénokban, es olyan kis értelmesen beszélnek, stb, de más kamaszok agyon gunyolták es kritázálták őket.

Szoval én nem anyukák önfényezéseit nézem, az irritál valahogy.

2019. márc. 3. 18:12
 19/37 anonim ***** válasza:
46%

Thegreensophia, Norcsa Borcsa, pixyre, Lini&Mommy, Család születik, Kisnagy kaland, Glamify, Paranormal Famility.. én őket követem youtube-on. Nem minden tartalom érdekel, a reklám, a sminkelés és hasonlók nyilván nem. Nekem még nincs gyerekem, de szeretek előre tájékozódni a témában. Szerintem nincs ezzel semmi gond, nekik ez egy hobbi, amivel szereznek egy kis pluszt.

23/N

2019. márc. 4. 08:56
 20/37 anonim ***** válasza:
76%

Akiket kedvelek azok Laskóy Noémi, Forher Szandra, Glamify, Szilágyi Sylvi, Alexy Vivi, ParaNiky. Nagyon csinos anyukák akiknek öröm nézni a kontentjeiket, nagyon szeretem szabadidőmben követni a munkásságukat. Meg amit még követek most az Pataki Zitáék lombikvlogja, minden részt megkönnyezek és borzasztóan tisztaszívemből drukkolok nekik!

Akiket nem kedvelek az youtubeon pixyre: egyik mondatával csapja agyon a másikat, hiteltelen, belezavarodik sokszor a saját kamujába és majd beledöglik hogy ismert legyen: mindenhova kommentel aki kicsit is ismertebb nála, irritáló. Instán pedig @rimoczizsofi: mióta anya lett bicskanyitogató primitív stílusban fröcsög minden nap szinte mindenkire aki nem a szélsőséges nézeteit követi. Hiába hangoztatja, hogy ő elfogad mindent az irományaiból süt a gyűlölet azokra akik nem ilyen beszűkülten követik az ő életszemléletét. Erőltetetten tolja az ember arcába azt ami szerinte jó és közben szaroz le minden mást úgy, hogy szerintem észre sem veszi. Követtem sokáig pedig semennyire nem osztom a nézeteit de érdekes volt olvasni, pár napja viszont letiltottam hogy ne is lássam olyan ostobaságokat írt ki ellentmondást nem tűrően. Ja azt kihagytam, hogy persze azokban amikben ő hisz azokkal kapcsolatban sosem osztja meg a negatív dolgokat csak fényezi ezeket aztán az aki esetleg elkezdi úgy csinálni nagyot koppan amikor nem olyan csodás ahogy ő leírta. Kár érte de nagyon ellenszenves lett. A férje egyébként nagyon értelmes és sokkal szimpatikusabb, őt érdemes követni mert nagyon jó dolgokról ír nagyon szépen megfogalmazva anélkül, hogy bárkin is átgázolna.

2019. márc. 4. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!