Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A celeb anyukákról kérdeznék?

A celeb anyukákról kérdeznék?

Figyelt kérdés
Nekik van bejárónő és babysitter a szolgálatukban, hogy ennyire van idejük magukkal és mással is foglalkozni egy 24 órás nap foéyamán.Csak egy kérdés a részemről.Olyan gyengének érzem magam, ha hallom mennyi mindent csinálnak egy vagy több gyerek mellett.Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 5. 15:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
R.Rékának van mindegyik, ha erre vagy kíváncsi.
2012. dec. 5. 15:08
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom van-de szerintem gyerek nélkül is volt.Nem vagyok sztár anyuka,nincs se takarítónőm,se bébiszitterem,de azért,amit szeretnék meg tudok csinálni magamon.
2012. dec. 5. 15:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen :), rá voltam kiváncsi.
2012. dec. 5. 15:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon pózolósak az ilyen cikkek, riportok.

A gyereknevelésről nem tudok nyilatkozni, de pl. Mikor Csisztu Zsuzsát láttam 5 hónapos terhesen a gerendán pattogni, miközben azt ecsetelte, milyen sok a meló, épp csak az államvizsgára jut némi ideje, ja meg nevelni a kisebbik gyereket, hát nem lehetett komolyan venni......

2012. dec. 5. 15:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert 8-kor havat lapátol 10-kor általában edz, délben fodrásznál van hm, én:8-kor reggeliztetek, 10-kor játszok utána alvás és délben ebédeltetek...
2012. dec. 5. 15:17
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
nekik az a "munkájuk",hogy zsámodra megközelíthetetlennek és tökéletesnek tűnjenek. gy edző nem mutatkozhat gyűrötten,ápolatlanul vagy épp elhízva... az újságok is gyakran írnak,hogy xy milyen hamar visszanyerte a formáját szülés után. ha nekünk annyi pénzünk lenne,hogy személyi edzőt tarthatnék,dietetikust,szakácsot, mindenféle modern élelmiszert meg tudnék venni, nem nekem kellene takarítani,mosni,főzni,akkor nem lenne problémám nekem sem a tip-top-sággal. Rékának például gyakran látom a posztjait,hogy épp mit reggelizett. cseresznye, sárgadinnye, barack, szőlő,eperdarabok (NOVEMBERBEN!!!) natúr joghurttal. ha mindegyik gyümölcsből csak egy darabot veszek,sztem akkor is simán egy ezres felett fizetnék a boltban. ne aggódj! neki könnyű jól kinézni, sokat foglalkozni magával! van rá pénze.
2012. dec. 5. 15:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én szerintem itt befejeztem a velük való foglalkozást, mert nekem nem ez az élet.Olyan szánalmasnak érzi magát egy anya, aki...na mindegy.
2012. dec. 5. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

1. vagyok

ja, aztán kiposztoja, hogy milyen jó anyuka, élete értelmeivel.

Nyáron 3 hétre magukra hagyta őket, mindhármat. Számtalanszor hétvégén is, saját anyukája is vigyáz rájuk.

Röhejes az oldala, ahogy előadja saját magát.

Sosem szoptatott, nem akart.

Látszat emberek ők, ha naponta olvasod a posztjaikat, rájössz.

Engem is fusztrált sokáig, de rájötem, nem lehet egy kalap alá venni őket és magamat.

Ne is akard te sem.

2012. dec. 5. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz szerintem hogy így tálalja magát és az életét, én nem is tudok felnézni rá. Semmi emberi és szerethető nincs benne a tökéletes elérhetetlen és megközelíthetetlen életével. Ez egy átlagos, mindennapi anya esetében követhetetlen amit ő tesz szerintem.

Én is így tudom hogy van bébiszittere, takarítónője és anyukája (ami nem luxus ugyebár:))) csak pluszként írom hogy ott is sokat vannak a gyerekek.

Nyilván nincsenek megélhetési gondjai, nem fillérezik, Norbi nem kispályásan jómódú. Félreértés ne essék, nem sajnálom én tőlük, mert ehhez is kell egy ügyesség, talpraesettség, jég hátán is megélek mentalitás hogy ilyen jól meglovagoljanak irányzatokat meg alapvető emberi érzelmeket (le akarok fogyni jól akarok kinézni ez a piac kimeríthetetlen mert ezek olyan dolgok amit nagyon sokan szeretnének elérni)tehát nem ezt sajnálom tőlük. Csak ezt sajnálom hogy sok ember érzi db ...nak magát amit te is írsz mert ő nem tökéletes és szokott hibázni és nincs mindennap kedve vagy energiája a teendői mellett amiket egyedül végez fitten frissen órákat edzeni utazgatni az országban bolt megnyitókra járni stb. Közben meg őket is sajnálom mert iszonyú fárasztó lehet mindig a 100% os toppot mutatni kifelé az egész életük egy színház szerintem.

2012. dec. 5. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

Én nem értem, miért kell ezen problémázni. Eleve, Mo.-on nagyon kevés celeb vagy sztár van, aki megteheti, hogy legyen bejárónője és bébiszittere, mert nem keresnek annyit, sőt. A TV és a média csak látszat, egy illuzió, amit az emberekben keltenek. De ezek olyan alap dolgok, azt hittem, ezzel mindenki tisztában van.

R.Réka gondolom más tészta, mert van saját üzlete, és biztos, nem megy olyan rosszul, persze, nem milliárdosok, de meg tudnak jól élni ebből. Neki ez a munkája ami, így szüksége van bejárónőre, miért probléma? Megteheti és ez rendben is van. Sokkal több a nem celeb anyuka szerintem, aki ezt megteheti, ez nem celebség kérdése, hanem anyagi kérdés.

Az meg, ki hogy néz ki az újságok címlapján és a tv-ben, ez elsősorban egy illuzió.

Hozzánk is járnak takarítók, és? Babysitter nem, mert nem bíznám másra a gyerekemet és nem tudok 100%-osan megbízhatót, nem ismerek ilyet, és jól érzem magam, amikor a gyerekemmel lehetek. Nem vagyok karrierista.

És lehet, hogy többet adok így a gyerekemnek, hogy nem hagyom mindig másra, hanem velem van 24 órában. Szerintem ez többet ér minden pénznél.

Engem nem zavar ez a téma, sőt ilyenen én nem is gondolkodtam:) Abszolút nem figyelem a celeb világot, mert nem az én világom...

2012. dec. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!