Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A celeb anyukákról kérdeznék?

A celeb anyukákról kérdeznék?

Figyelt kérdés
Nekik van bejárónő és babysitter a szolgálatukban, hogy ennyire van idejük magukkal és mással is foglalkozni egy 24 órás nap foéyamán.Csak egy kérdés a részemről.Olyan gyengének érzem magam, ha hallom mennyi mindent csinálnak egy vagy több gyerek mellett.Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 5. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Szemelyi edzökent dolgozom, mar Isten se tudja miota :) Anyuka is vagyok, mar 5 eve, 2 kicsivel.

Teny es valo, hogy a Rubint-Schobert hazasparnal mas a helyzet, de nagyon sok edzönek csak akkor van fizetese ha dolgozik, nekik van sajat ceg, igy biztos egyszerübb...

A kisebbik gyerekem 9 honapos volt amikor muszaj volt visszamennem dolgozni... Babysitterünk sose volt, mert a ferjem este dolgozik, igy napközben arra a 4-5 orara Ö vot itthon a kicsikkel. Mivel ejszaka 10 orat melozik igy csak megföz ha kedve van amugy meg a kicsikkel foglalkozik, en mar tömeny 4-5 ora edzes utan csak arra vagyok, hogy a gyerekeimmel lehessek, igy lett nekünk is bejaronönk. A ferjem es egy vad idegen latta az elsö lepeseket, hallotta az elsö szavakat...

A munkam miatt muszaj vagyok rendben tartani magamat, 3-4 havonta fodrasz, havonta kozmetikus, tehat nem viszem tulzasba...

Nagyon szep es csabito ez a kivülröl mezes-mazos elet, de belülröl rohad... Sokszor kell valasztani, hogy a gyerekek vagy a szamlak kifizetese. Nagyon sokszor eldobnam ezt a gyönyörünek latszo eletet, csak, hogy en is otthon lehessek a gyerekeimmel, fözhessek es takaritsak. Es hidd el nekem nagyon sok nö/anyuka igy van a szakmaban, nem azt mondom, hogy RR is.

Egy kedves kolleganöm szokta mondani nekem, hogy egy edzes fele annyira nem lehet fajdalmas, mint az hogy a gyereked elsö lepeset csak vidoen latod jo esetben...

Es nem, nem kell minket sajnalni, nem martirkodok en sem, mert imadom amit csinalhatok es eszemben nem lenne valtani! De ez sem olyan mezes-mazos elet mint ahogy sokan latjak es pontosan emiatt nem kell irigykedni erre a "tökeletes" eletre....

2012. dec. 5. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
de látod ez a különbség közted kedves 11 hogy te belátod hogy ez is csak egy munka ami igenis jár lemondásokkal és hogy nem 100% tökéletesség az életed. Senkinek nem azzal van baja szerintem hogy Réka ad magára kozmetikushoz fodrászhoz vagy körmöshöz jár vagy hogy dolgoznia kell ha pénzt akar...hanem az hogy ő ezt etalonként követendőként és tökéletesként tünteti fel és egy szót se ejt ilyesmiről amit te írsz hogy sajnálná hogy nem ő van a kicsi gyerekeivel sok esetben meg erre arra bízza őket hanem azt írja épphogy hogy ő ezek mellett 100% tökély anya is feleség is szerelmes is nő is asszony is háziasszonyként főzöget "ápdét" tehát minden téren szuperál az élete és ez teszi tök hiteltelenné...
2012. dec. 5. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok.

Igen pontosan ez teszi hiteltelenne. Hidd el nekem, hogy azok akik ebben dolgoznak iszonyat mod nevetnek is rajtuk emiatt :) Plane akiknek meg gyerekeik is vannak, mindegy, hogy ferfi vagy nö :)

En csak arra szerettem volna ravilagitani, hogy tenyleg nincs ertelme irigykedni rajuk, mert csak egy felszin "csalad".

2012. dec. 5. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
12 es vagyok igen értem:) És -bár nem az én kérdésem volt- de köszi neked hogy leírtad mert jó ezt egy szakmabelitől hallani hogy hogy is van ez a szakma meg mi hogyan történik. Minden jót neked!
2012. dec. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!