A celeb anyukákról kérdeznék?
Szemelyi edzökent dolgozom, mar Isten se tudja miota :) Anyuka is vagyok, mar 5 eve, 2 kicsivel.
Teny es valo, hogy a Rubint-Schobert hazasparnal mas a helyzet, de nagyon sok edzönek csak akkor van fizetese ha dolgozik, nekik van sajat ceg, igy biztos egyszerübb...
A kisebbik gyerekem 9 honapos volt amikor muszaj volt visszamennem dolgozni... Babysitterünk sose volt, mert a ferjem este dolgozik, igy napközben arra a 4-5 orara Ö vot itthon a kicsikkel. Mivel ejszaka 10 orat melozik igy csak megföz ha kedve van amugy meg a kicsikkel foglalkozik, en mar tömeny 4-5 ora edzes utan csak arra vagyok, hogy a gyerekeimmel lehessek, igy lett nekünk is bejaronönk. A ferjem es egy vad idegen latta az elsö lepeseket, hallotta az elsö szavakat...
A munkam miatt muszaj vagyok rendben tartani magamat, 3-4 havonta fodrasz, havonta kozmetikus, tehat nem viszem tulzasba...
Nagyon szep es csabito ez a kivülröl mezes-mazos elet, de belülröl rohad... Sokszor kell valasztani, hogy a gyerekek vagy a szamlak kifizetese. Nagyon sokszor eldobnam ezt a gyönyörünek latszo eletet, csak, hogy en is otthon lehessek a gyerekeimmel, fözhessek es takaritsak. Es hidd el nekem nagyon sok nö/anyuka igy van a szakmaban, nem azt mondom, hogy RR is.
Egy kedves kolleganöm szokta mondani nekem, hogy egy edzes fele annyira nem lehet fajdalmas, mint az hogy a gyereked elsö lepeset csak vidoen latod jo esetben...
Es nem, nem kell minket sajnalni, nem martirkodok en sem, mert imadom amit csinalhatok es eszemben nem lenne valtani! De ez sem olyan mezes-mazos elet mint ahogy sokan latjak es pontosan emiatt nem kell irigykedni erre a "tökeletes" eletre....
11-es vagyok.
Igen pontosan ez teszi hiteltelenne. Hidd el nekem, hogy azok akik ebben dolgoznak iszonyat mod nevetnek is rajtuk emiatt :) Plane akiknek meg gyerekeik is vannak, mindegy, hogy ferfi vagy nö :)
En csak arra szerettem volna ravilagitani, hogy tenyleg nincs ertelme irigykedni rajuk, mert csak egy felszin "csalad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!