Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora kereset kell egy...

Mekkora kereset kell egy gyerekhez kb. ha van lakásunk, és nem kell hitelt/albérletet fizetni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy határ a csillagos ég, és az igényszinttől függ, de mennyibe fér bele egy gyerek?

Most elvagyunk, tudunk tartalékot eltenni, eljutunk külfödre, nem nyekkenünk meg az ünnepektől, pedig népes a család, de nem tudom, hogy jelenleg tudnánk-e vállalni gyereket.

2019. febr. 26. 20:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért probléma, hogy nem spórolok a gyereken. A jó iskola nem luxus számomra, hanem a jövője záloga és ha hóvégén spórolni kéne ( nem kell szerencsére) a kaján akkor is kifizetném. A jó cipő szintén alap. Használt cipő baromi egészségtelen.
2019. febr. 27. 15:16
 32/35 anonim ***** válasza:
Igények kérdése is, de azért a 350.000. forint szerintem a minimum, főleg ha már nagyobb lesz a gyerek és ti is szeretnétek kényelmesen élni. Nekünk egy 7 éves fiunk van, nagy házunk, 1 autónk amit fent kell tartani (a másik céges). Kb. havi 90 ezer forint hitelünk van, a bevételünk netto 1 millió forint. Nem nagyon nézzük mit mennyiért veszünk, jól élünk, mindenki megkap mindent amit szeretne és még el is teszünk havonta 200-300 000 forintot.
2019. febr. 27. 15:22
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi 300 ezerből bőven kijövünk,félre is rakok, 1 gyerek van jelenleg,de tervezzük a másodikat. Hitel nincs,családi házban lakunk,két autónk van.A gyereknek csak új cuccai vannak,nekünk is,igaz nem veszek neki 20-30 ezres cipőt,mert felesleges kiadásnak tartom egy olyan gyerek esetében akinek egészséges lába van.

Nem sajnálom a pénzt a minőségi egészségügyi ellátásra,benzinre,és jó minőségű élelmiszerekre sem.Környezettudatosan élünk,tehát arra költök amire szükséges.

2019. febr. 28. 09:28
 34/35 A kérdező kommentje:
netto 420 lenne a keresetünk kalkulátor szerint a gyerek 2 éves koráig, utána meg mennék vissza dolgozni, és magasabb lenne megint.
2019. febr. 28. 12:06
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs anyagi akadálya...
2019. febr. 28. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!