Miért hagyja sírni a feleségem a gyereket éjszaka? Nálatok ki kelt a gyerekhez?
Addig sír ameddig nem megyek oda én hozzá.
Ő ébred fel hamarabb a sírásra de nyugodtan fekszik. Amikor meg már én felébredek ordít a gyerek és még sokáig sír.
Ezt a feleségedtől kérdezd,mi nem tudhatjuk!
Eleinte mikor kicsi volt és az éhség miatt kelt fel akkor én keltem hozzá (szoptattam),mikor cumi miatt kelt akkor már apuka is felkelt,nem kellett mindig nekem, de szerencsére nagyon jó alvók voltak.
Ha te nem ébredsz fel egyből, honnan a rákból tudod, hogy mióta sír, mióta hagyja?
Apuci is nyugodtan felkelhet a gyerekhez. Nincs erre szabály, hogy csak az anyja ugorhat és ettől nem lesz egy fikarcnyit se rosszabb anya.
Mi egyébként nagyjából felváltva keltünk.
Hozzám Anyum felkelt az első pár napban, de nem vett ki, csak megsimogatta a kezem, és ennyi. Azt mondta, hogy az első két hét volt kegyetlen, de nem engedte a mamámnak sem, akinek már folytak a könnyei, hogy de ő felvesz... Apám is az útját állta, hogy nem. Az első pár nap után nem is simogatott, hanem hagytak. Két hét elteltével végigaludtam az éjszakákat gond nélkül.
Persze, ha hallotta, hogy fájdalom miatt sírok, stb, az más, de amikor csak hiszti miatt, az nem hatotta meg.
A feleségednek téged kellene felkeltenie ilyenkor, hogyha neki nincs energiája. Gondolom arra vár, hogy felajánld magadtól, hogy foglalkozol este a gyerekeddel, de tőled aztán várhat ilyesmire..
Ajánld fel neki, hogyha nincs kedve, mész te, csak keltsen fel, mikor meghallja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!