Mit kellene tennem? Párom előző kapcsolatából van egy 5 éves kislánya, akit Ő nevel. Nyilván nem úgy állok a gyerekhez, mintha a sajátom lenne, de elfogadtuk egymást. Ami az Én problémám, az a következő:
Apuka kompenzál a válás miatt. Nem fog változni, ha szólni mersz, te leszel a gonosz. A férjem egyik barátja ilyen, nem vele él a gyerek, de heti 2-3-szor nála van. Még 7-8 éves korában is ez megy, kislány csettint, apuka ugrik. Rendes ételt nem eszi meg ebédkor, apuka szalad a boltba, hogy megvegye amit a gyerek épp megkívánt. Elég egy kis hiszti, máris ott a hatalmas doboz legó, varázspóni, stb. Ha valaki szólni mer a kis hercegnő miatt, akár tanárnő, rokon, ismerős, akkor ő a hülye. Évek óta egyedül van a pasi, a kislány minden nőt elüldöz.
És nem laikusként beszélek, mert én is elváltam. 4 éves volt a lányom, mikor megismertem a férjemet, 4,5 mikor összeköltöztünk. Most már kamasz, és működik az együtt nevelés.
Totál kamu.
Kiságy, cumisüveg egy 5 éves óvodásnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!