Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Párom...

Mit kellene tennem? Párom előző kapcsolatából van egy 5 éves kislánya, akit Ő nevel. Nyilván nem úgy állok a gyerekhez, mintha a sajátom lenne, de elfogadtuk egymást. Ami az Én problémám, az a következő:

Figyelt kérdés
apuka együtt fürdik a gyerekkel, az elején, még mondta és elvárta volna, hogy Én is velük fürödjek, de nemet mondtam rá;eteti, mert különben nem eszik semmit (érdekes, hogy amikor velem van, eszik);napjában többször kér és kap tejet cumisüvegben, van,hogy étel helyett is(ételt sose kér ilyen lelkesen, és azt se mondja sose, hogy éhes); sokszor éjfélkor is még ébren van;egész nap beszél és csak vele kell foglalkozni, nem köti le semmi huzamosabb ideig;együtt alszunk hármasban, neki van kiságy a szobában, de előfordul, hogy a nagyágyon alszik;sok olyan alkalom volt, mikor úgy szexeltünk, hogy ki-be rohangált a szobába, vagy éppen felébredt éjjel, átjött a nappaliba, majd miután apa visszaküldte aludni, sírt, míg el nem aludt újra.Mindent megkap, amire csak rámutat, sokszor felesleges dolgokat is. Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel, már megkaptam, hogy önző vagyok és féltékeny, de ezek a dolgok engem zavarnak és nem tudok átsiklani, meg jó pofát vágni hozzá. Már ott tartok, hogy feladom, mert amit Én javasolok, vagy mondok, azt a Párom nem fogadja el. Változtatnom kellene magamon és a hozzáállásomon?
2018. márc. 25. 14:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"látom mennyire elkényezteti" - ha ez így van, ahogy írod, nem elkényeztetésről van szó, hanem durva, perverz, beteges gyermekbántalmazásról (a védőnő, óvónő kellene lépjen ez ügyben, de amíg vér nem folyik nem szoktak, sajnos. )

- nem fogod tudni ezt megváltoztatni, ez borzalmas.

Sajnálom a gyereket, de mivel Te ezen NEM tudsz segíteni, a saját életedet mentsd meg - az a 30 az életkorod Panka? csomagolj és menj - haza tudsz menni a szüleidhez?

2018. márc. 25. 19:48
 22/22 anonim ***** válasza:
84%

Én most ezt nem értem. Azt írod, úgy szexeltek, hogy közben ki-be mászkál a gyerek a szobában. Utána meg azt, hogy nem szexeltek a gyerek előtt. Most akkor melyik az igaz? Ne haragudj, de ebben az egyben te is vastagon benne vagy, ez nagyon beteg dolog, sőt, rettentő káros is, ilyen látványnak semmilyen életkorban nem szabad kitenni egy gyereket, mert ez csak kettőtökre tartozik. Más az, ha véletlenül rátok nyit, olyan szerintem minden családban megesik/megeshet, de hogy ti simán dugtok úgy, hogy közben ott jön-megy a gyerek, az nagyon gáz.

A többire nem tudok mit mondani, a párod hagyta a fejére nőni a gyereket, gondolom könnyebb mindent ráhagyni, mint ténylegesen nevelni, megtanítani dolgokra, addig is csöndben van, amíg minden úgy történik, ahogy akarja. Ha nem látja, hogy ez probléma, akkor te nem tudsz mit tenni, mert nemhogy a segítségedet nem kéri, de be sem látja, hogy valami nem oké. Hagyd ott, nem fog változni a helyzet, csak te leszel a gonosz mostoha, ha maradsz, vagy ha nem, akkor meg állandó feszültségben fogsz élni.

Akinek hihetetlen a cumisüveg egy ötévesnél: én pl. ittam még ennyi idősen cumisüvegből :D Nem otthon, de mamámnál minden alkalommal. Anyám rohadt ideges is volt miatta, de a mamánál ezt is szabad volt. Valahol vicces, de mióta nekem is vannak gyerekeim, megértem, hogy ez zavarta, én se örülnék neki, ha a cumiról már leszoktatott gyerekemnek valaki folyamatosan cumisüveget adna a kérésem ellenére azzal a felkiáltással, hogy egy nagymama dolga, hogy kényeztessen.

2018. márc. 25. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!