Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 6 éves gyerekn...

Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:29
 81/94 anonim ***** válasza:
68%

Remélem kapott mást is ez a 6 èves, mert ez igen kevés ajandék.. őt nem izgatja az ára. Nem rossz ajándék az, de ha csak azt kapta elég kevés.

Téged az ajándék ára borít ki vagy az, hogy tablet kerül egy hat éves kezébe?

A mi gyerekünk négy évesen kapott csak úgy, mert szükség volt, jó ötletnek találtuk. Az ára pedig nem sok, mert egy normális tablet, amit már tud is használni és nemcsak fél évig, az minimum 50 ezer forint.

Hátrányát nem láttuk, bár tudom, hogy ördögtől való találmány ez. Eleinte csak minimálisan használta - csak a készségfejlesztő játékok, puzzlek futottak rajta és hosszabb utazáshoz a mesék. Most már videókat néz, sőt készít is rajta és nem függő, bàr ha sokat használja simán elteszem pár napra, akár egy hétre is.

2019. jan. 2. 18:36
 82/94 Dfhbduj válasza:
71%
Nem kötekedni akarok de sokan írták ha lenne pénzem megvennék meg hogy irigykedők vannak ebben az országban ezek mind lényegtelen válaszok de ha jót akarsz a gyerekednek inkább valamien játékot veszel neki legó,kisautó stb.
2019. jan. 4. 08:42
 83/94 anonim ***** válasza:
29%

Tökéletes ajándék. Ha ártani akarsz a gyerekednek!!!

Az ára lényegtelen, lehet akár 10000 akár1000000 Ft.

2019. jan. 4. 09:01
 84/94 anonim ***** válasza:
29%

"Téged az ajándék ára borít ki vagy az, hogy tablet kerül egy hat éves kezébe?"

Az hogy hogy egy tablet kerül egy hatéves gyerek kezébe.

Én nem egy 80 éves Mari néni vagyok, aki még a bogártol is megijed, hanem egy átlag ember, aki ellenzi a túlzott liberális "nevelést" .

De ha ezeket a Momót, meg társait félrerakjuk, még van egy nagy gond:a függöség.

Az egyik válaszomba a kifejtettem (amit, ugye ez az "kedves" vitapartnerem le is pontozott) hogy egy szakértő az fejtette ki, hogy egy gyerek minél többet játszik (ami, ugye a gyerek szívéhez nő) és minél többet veszít, annál agresszívabb lesz.

Meg akárki, akármi mond:vannak olyan játékok, ami agrsszívitáshoz is vezethet.

+a legtöbben full fényerőre rakják a monitort, ami rontja a látást (vajon miér van olyan sok szemüveges gyerek, mint 30 évvel ezelött?).

Ez mind akkor van, ha anyuka, apuka nem szabályozza szigorúan a tabletet. De ha pl. bevezetnek egy ídőkorlátot (pl. :másfél óra lehet max.), meg azért nem engedik hogy idióta szr játékokat letöltsenek, akkor az kifejezetten jó (lehet) a tablet.

Úgy hogy nem 80 éves Mari néni vagyok, aki a nyomogombós telefont sem tudja használni.

2019. jan. 4. 21:52
 85/94 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom, kinek a hozzászólására válaszoltál.

A tablet minden gyereket meghülyít, és minél fiatalabb korban adod a kezébe, annál jobban.

Az csak a fejed homokba dugása, hogy korlátozni kell a használatát egy-két órára. Megvalósítani kényszer nélkül nem tudod. És akkor te leszel a rossz szülő! Az is csak álom, hogy ellenőrzöd, mit néz. Ott vág át, ahol akar, ha nem is óvodásan, de 10 éves korában már igen.

2019. jan. 6. 22:07
 86/94 anonim ***** válasza:
17%

#85-ös

Igazad van, ténykeg hülyeség a tablet egy 6 évesnek.

De ugye itt ugye túlzott liberális szülők járnak ide (akik mindent megengedném és mindent meg esznek) és én csak tanácsot adtam neki, hogyha mindenképpen tabletet akarnak adni a 6 éves kezébe.

Nem hiszed ell, milyen sok idióta kommmentelt itt. Olyan is volt hogy 200ezerét vett Xboxot, meg tv a 4 éves gyereknek.

2019. jan. 7. 06:53
 87/94 anonim ***** válasza:
83%
#33 gyilkos lesz és pszichopata! ez a thread legjobb komédia amit valaha láttam.
2019. jan. 7. 11:23
 88/94 anonim ***** válasza:
83%

Brühühü, szemuveg, jaj ne!! még jó hogy vannak ilyen jó dolgok, mint a szemüveg, kontaktlencse, és a szemműtét, amik segítenek a rossz látáson. ne tegyünk már úgy mintha a rossz látás egy hatalmas tragédia lenne. köszönöm.

2019. jan. 7. 11:34
 89/94 anonim ***** válasza:
14%

88-as!

Tudom hogy te vagy az a bunkó.

aki engem itt végig szidalmazott!

Menj vissza, ahonnan jöttél!

Amúgy meg te itt most miről beszélsz?!

"Brühühü, szemuveg, jaj ne!! még jó hogy vannak ilyen jó dolgok, mint a szemüveg, kontaktlencse, és a szemműtét, amik segítenek a rossz látáson. ne tegyünk már úgy mintha a rossz látás egy hatalmas tragédia lenne. köszönöm."

Igen tényleg jó hogy vannak ilyen jó dolgok. De te nem tudod hogy a szem milyen törékeny.Ezt a szemüveget, kontaklencséket úgy adod be hogy milyen jó dolog, hogy ha valaki szemüveget hord.

És ahhoz mit szólsz ahhoz, hogy valaki súlyosan látássérült, meg nem lát el 5 méterre. Meg egész életébe szemüveget, kontaktlencsét kell egész életébe hordani. Azért ez nem olyan jó.

2019. jan. 7. 15:30
 90/94 anonim ***** válasza:
75%

Lődd már le magad 30%-os basszus. Neked nincs jobb dolgod mint itt óbégatni egész nap?

Felfogtuk nem vagy liberális. Pont.

2019. jan. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!