Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 6 éves gyerekn...

Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:29
 71/94 anonim ***** válasza:
69%

".Kedvesem,nem a saját képeszségemből indultam ki, hanem az átlagból, amibe te is beletartozól"

Nem vagyok a "kedvesed".És annyira érdekelne hogy ki vagy mi vagy te a valóságban? Hogy mit tettél le az asztalra, mit értél ez az életben hogy csak így lazán minősítgeted az én értelmi képességeimet?

Te aki "ikszdééézik" mint egy 10 éves, te aki nem tudsz szöveget értelmezni, te akinek minden mondanivalója összefoglalható 4 mondatba.

Igen felénk ki tudják törölni, és igen felénk nem ilyen korlátolt buta emberek vannak.

Ebből is látszik hogy nem mozgunk egy társaságban.

Nem tudom hány éves lehetsz de merem remélni hogy kiskorú.

Aki felnőtt emberként ilyen rémesen buta az nagyon-nagyon égő.

Menj szépen gyakorold a wc papír helyes használatát :) Ha ügyes leszel nyugdíjazás előtt menni is fog.

"3.Ritka az olyan gyerek aki kíválóan kezeli a tabletet, de előfordul.Na kíváncsi vagyok hogy az iskolába is olyan okos, értelmes gyerek lesz mint most."

Már iskolás, és igen olyan okos.

hajmeresztő, hogy nem fér bele a kis világképedbe hogy nem mindenki mínuszos IQ-val létezik a világon, mint te.

2019. jan. 2. 15:41
 72/94 anonim ***** válasza:
20%
Szomorú, hogy az emberek már abból következtetnek, meg ítélkeznek, hogy milyen választ ír az illető.
2019. jan. 2. 15:42
 73/94 anonim ***** válasza:
69%

"Veled sem tudok úgy vitázni, mint egy értelmes emberrel, ugyan is olyan a mentalitásod, mint egy utolsó alpári gyökérré, "

Elég nehéz türelmesnek maradni mikor valaki ilyen csökkentett értelmi képességű egyeddel próbál vitázni. Egy olyan egyeddel aki még a wc papírt sem tudja használni, és büszkén vallja hogy feléjük ez a norma :)

Akkor gondolkozz el kis is az "alpári gyökér"...hát segítek nem én, hanem te aki épphogy leesett arról a bizonyos fáról.

Liberális...:) Jólvan most is újat mondtál. Egyéb? :)

2019. jan. 2. 15:45
 74/94 anonim ***** válasza:
80%

"Szomorú, hogy az emberek már abból következtetnek, meg ítélkeznek, hogy milyen választ ír az illető."

Ez egy fórum...mégis mit vársz miből következtessek??? A ruhádból?

Anyám.

2019. jan. 2. 15:46
 75/94 anonim ***** válasza:
79%

A 33%-os leginkább egy nagyon idős ember lehet. Ordít róla, a büdös kölke meg a bezzeg a mi időnkben.

Sajnálom az unokáit ha vannak. Biztos nagy élmény lehet nekik hogy a nagyi/papa kisiskolásként annyit nem néz ki belőlük, hogy a feneküket kitöröljék, és a jövő sorozatgyilkosának hiszi őket. :(

2019. jan. 2. 15:57
 76/94 anonim ***** válasza:
13%

"Te aki "ikszdééézik" mint egy 10 éves, te aki nem tudsz szöveget értelmezni, te akinek minden mondanivalója összefoglalható 4 mondatba."

Mikor írtam le úgy hogy" ikszdééé"?

Úgy írtam le hogy xDDD. Ezt pedig a nevetés jelenti.

" Elég nehéz türelmesnek maradni mikor valaki ilyen csökkentett értelmi képességű egyeddel próbál vitázni. "

1.Nem vagyok fogyatékos.

2.Nem csak ez az egy kérdés van,több ezer kérdés is van, és maximálisan próbálok válaszolni minden egyes kérdésre, és nem tudok minden egyes válasz elől ásni, mert nem csak a gyík van az életembe!

" Ez egy fórum...mégis mit vársz miből következtessek??? A ruhádból?

Anyám."

SEMMIBŐL NE KÖVETKEZTESS!!! Se a kérdésekről, se a válaszokból!Én sem következtetek arra hogy milyen vagy, pedig tudnék következtetni. Most anyámozzál!

"Liberális...:) Jólvan most is újat mondtál."

Nem, rohadtúl nem mondtam újat!

2019. jan. 2. 15:58
 77/94 anonim ***** válasza:
13%

Te aki "ikszdééézik" mint egy 10 éves, te aki nem tudsz szöveget értelmezni, te akinek minden mondanivalója összefoglalható 4 mondatba."

" Elég nehéz türelmesnek maradni mikor valaki ilyen csökkentett értelmi képességű egyeddel próbál vitázni. "

1.Nem vagyok fogyatékos.

2.Nem csak ez az egy kérdés van,több ezer kérdés is van, és maximálisan próbálok válaszolni minden egyes kérdésre, és nem tudok minden egyes válasz elől ásni, mert nem csak a gyík van az életembe!

Anyám."

SEMMIBŐL NE KÖVETKEZTESS!!! Se a kérdésekről, se a válaszokból!Én sem következtetek arra hogy milyen vagy, pedig tudnék következtetni. Most anyámozzál!

2019. jan. 2. 16:00
 78/94 anonim ***** válasza:
84%

Jelzem hogy törlöm olvasatlanul a privàtot, nem kell hogy mèg ott is fàrassz.

Mondanivalòd van ìrd ide.

2019. jan. 2. 16:08
 79/94 anonim ***** válasza:
25%
.
2019. jan. 2. 16:09
 80/94 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom hogy mi van a gyík rendszerével (azt írja hogy 80 válasz van, de ebböl csak 74-et látok), de utoljára leírom az álláspontomat.

Te aki "ikszdééézik" mint egy 10 éves, te aki nem tudsz szöveget értelmezni, te akinek minden mondanivalója összefoglalható 4 mondatba."

1.Nem vagyok fogyatékos.

Anyám."

2019. jan. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!