Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 6 éves gyerekn...

Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
17%

"Lődd már le magad 30%-os basszus. Neked nincs jobb dolgod mint itt óbégatni egész nap?

Felfogtuk nem vagy liberális. Pont."

Én csak válaszoltam az előző hozzászolónak aztán utánam IS volt egy hozzászoló, ahhoz is hozzászoltam, aztán jött a troll ide kötekedni hogy milyen jó a szemüveg (gondolom hogy te vagy az).

Azt meg leírom hogy követem a megválaszolt kérdéseket, HA RÁÉREK.

E

Ennyi.

De te az a tipikus az a valaki vayg, aki abba is beleköt hogy normálisan válaszolok mindenre.

És igen, nem vagyok liberális, de most nem erröl van szó!

2019. jan. 7. 20:22
 92/94 anonim ***** válasza:
75%

"gondolom hogy te vagy az"

Nem nem én vagyok az. Ahogy az eggyel korábbi válaszoló sem az, akivel korábban vitáztál. Azt azért még fel tudod fogni, hogy ezen az oldalon sok ember van, vagy teljesen elhatalmasodott rajtad az üldözési mánia?

2019. jan. 7. 20:34
 93/94 anonim ***** válasza:
17%

Pedig a válaszaidból esküszöm hogy te vagy az.

Igen, fel tudom fogni hogy nem 10 ember van ezen az oldalon.

2019. jan. 7. 20:43
 94/94 anonim ***** válasza:
75%

Nem ő az.

10 éve vagyok szemüveges, orromig se látok, de köszönöm szépen semmi bajom tőle. Akit zavar az orrán ülő keret, nagyon jó megoldások vannak arra, hogy még azt is elfelejtsd hogy amúgy nem látsz jól. Ez egy generációs "betegség", életünk része a képernyő, így a modern pc-k akármennyire is enyhén károsítanak, az emberek sokkal nagyobb százaléka szemüveges. Hidd el nem a 6 évesen tabletezéstől lesz rossz a szeme, hanem az utána való használattól, ami mégegyszer: életünk része. De pontosan ezért egyre jobb dolgokat találnak ki, hogy megkönnyítsék az életünket.

2019. jan. 8. 01:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!