Normális, ha 14 éves lányom plüsskutyust szeretne karácsonyra?
Figyelt kérdés
Szerintem kissé idős hozzá, de jobban örülök neki, mintha bulizni járna. :) Kitűnő tanuló, teljesen normális tizenéves, de neki mindenképp plüsskutyus kell. :) Nem nőtt már picit ki ebből?2009. dec. 5. 20:10
1/20 anonim válasza:
NEM! én 20 éves! koromig a macimmal aludtam. férjem a mai napig is nevet ezen. vegyél neki egy szép kutyust és semmiképp se nevesd ki.
2/20 anonim válasza:
jaj bocsánat rosszul írtam szóval a normálisra IGEN a nem helyett:-)
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi, nem nevetem ki, csak kíváncsi voltam, mi a véleményetek. :)
2009. dec. 5. 20:14
4/20 anonim válasza:
sztem aranyos, vegyetek neki kutyust, meg mondjuk vmi nagylányosat is.:)
5/20 anonim válasza:
Az én lányom is tele van ilyen plüssökkel.WEgy óriási füles van az ágyán most 16 éves,és imád alvás közben hozzá bujni.kb ő is 14 volt amikor kapta.Szerintem nem baj.Vedd csak meg neki.
6/20 anonim válasza:
a nők szeretnek odabújni valakihez, valamihez. szerintem ez nincs korhoz kötve. a 21 éves unokahugom szobája tele van plüs állatokkal. komoly kapcsolata van 4 éve egy sráccal. egyiküket sem zavarja a sok játék.
7/20 anonim válasza:
akkor lenne gáz ha a 14 éves fiad kérné. :D Én a barátnőmnek a 19-ik születésnapjára egy plüsskutyát is vettem.
8/20 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, amikor elmentünk a sulival Angliába, és én vettem magamnak egy hatalmas sárga plüsskutyát, mert annyira megtetszett, és akkor még itthon ilyeneket nem lehetett kapni. Na gondoltam anya majd jól lehord hogy ilyenre költöttem a pénzem, de nem volt gond, neki is tetszett, most pedig a kisbabámé lett. :)
9/20 anonim válasza:
Persze! Én harminc évesen kívántam meg plüssmalacot, s negyvenkét évesen plüssmormotát kértem. Pedig nem vagyok infantilis, a lakásom meg trendi, minimál, nincsennek benne ilyesmik, ilyen aranyos tárgyak. De néha kell egy kis puhaság.
A lányod még nem késett le semmiről. Bulizás terén.
10/20 anonim válasza:
Vegyél azért mellé egy kis parfümöt. Van ilyen táskában hordható kis Britney Spears most a Rossmannban, diáklányos, és 1500 körülire akciózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!