Mit vegyek karácsonyra a lányomnak?
én imádtam akkor is és most is bütykölni,ezért ha ilyesmit szeret akkor tuti vennék neki vmi óriás kreatívkészletet,gipszekkel,üvegfestékkel...
vagy vmi társast ami manapság menő és agyfejlesztő is egyben
LAptop, ha nincs neki.
KEdvenc könyvek?
Köszönöm az eddigi válaszokat , mit szeret? Szereti a kutyás
könyveket bár abból mostanában kapott párat szóval az kilőve
szereti a krimiket is ,de abból is nagyon sok könyve van ,olyan is amit még elsem olvasott. Eszembe jutott a t-mobilos reklám amikor a kislány hegedül , és ott mutatnak be ,notebook-t,táblagépet meg ilyesmiket .Én inkább a táblagépre gondoltam ,de láttam az egyik hozzászóló is írta ,azt nagyon köszönöm! Esetleg tudnátok ,hogy táblagépből melyik lenne a legjobb? vagy ha van más ötletetek írjátok len lécíves!! nagyon köszönöm!!
Ebook olvasó.
Nekem PocketBook IQ-m van. Csajos színben (piros), tudok rajta olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, internetezni.
ma 11:18 az mit tud ? ha megkérdezhetem.
Köszönöm az eddigi kommenteket!!
Tudok rajta olvasni: PDF, DOC, DOCX TXT, HTML és még pár formátumot olvasni. Netezni (van benne wifi), zenét hallgatni, filmet nézni, játszani (Android van rajta).
Egy feltöltéssel 1 hetet kibír ha csak olvasok, ha akítvan netezek akkor 3-4 napot. Öööö....van benne éjszakai mód (ilyenkor lejebb veszi a fényerőt és a papír lesz fekete a betűk fehér). Én ennyi funkciót használok napi szinten. Játszani nem szoktam, de az is van rajta. Érintőképernyős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!