Érdemes megvenni a 9 hónapos lányomnak karácsonyra egy járássegítőt?
A nagyszülők nevében kellene valamit vennem 7500 Ft értékben. Ennyit adtak, hogy költsem el az unokára. Tudom, hogy valami nagyobb dolgot várnak tőlem. Ruhaneműt nem veszek, játéka elég sok van, zenélő dolgok is.
Kb 2 hete állt fel először kapaszkodva, most álldogál itt ott, még nem oldalaz, nem tudom mikor fog elindulni.
Kinéztem egy Chicco járássegítőt használtan 6000 Ft-ért, szép, újszerű állapotban. Arra gondoltam, hogy talán ez tetszeni fog neki és álldogál majd mellette és ha kedve van majd el is indul vele.
Akinek van/volt hasonló játéka használta egyáltalán? Vagy csak a sarokban állt?
Tényleg vegyes válaszokat fogsz kapni, mert van aki azt mondja hogy felesleges, költsd inkább hasznosabb dolgokra mint mesekönyv, de van aki szerint jó dolog.
Szerintem érdemes megvenni, mi nagyon sokáig használtuk, sokat ment vele a lányom, és a zenék, gombok is érdekelték. Mikor még nem állt fel akkor eléültettem és a gombokat nyomogatta.
Most másfél éves, még nem tettem el végleg, ott áll a sarokban, mert néha eszébe jut és megy vele egy kört a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!