Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, ha 14 éves lányom...

Normális, ha 14 éves lányom plüsskutyust szeretne karácsonyra?

Figyelt kérdés
Szerintem kissé idős hozzá, de jobban örülök neki, mintha bulizni járna. :) Kitűnő tanuló, teljesen normális tizenéves, de neki mindenképp plüsskutyus kell. :) Nem nőtt már picit ki ebből?
2009. dec. 5. 20:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy normális:) Én 14 évesen szeretnék plüss spongyabobot karácsonyra..már van egy,ezért lehet h. könnyen lemondok róla-de meserajongó vagyok:D
2009. dec. 5. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

igen:D

én is kértem karácsonya egy kicsi mackót, pedig 16 vagyok:)

lehet, hogy egyszer még visszasírod azokat a napokat amikor nem járt bulizni.=)

2009. dec. 5. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

karácsonyra(mellékajándékként),névnapra,valentinnapra plüss....alap...pedig 22 multam

tizen akárhányéves voltam mikor kaptam egy plüssmacit...egy ezüstlánc volt a nyakába akasztva,szép medállal...

azóta kismillio nyakláncot kaptam/vettem,de azt az egyet mai napig hordom...

22/L

2009. dec. 6. 07:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,normális:)

Én is imádom a plüss állatokat,még az is meg van,amit fél éves koromban keresztapáméktól kaptam!Eggyel alszok éjszaka többi a kisasztalon van:D

Szerintem vedd meg neki,hiszen örülne neki!Mellé pedig vehetsz neki egy parfümöt,vagy akár halványabb színű körömlakkot is:)

14/L

2009. dec. 6. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez most poénos lesz :D (és kicsit hosszú)

Én arcra egy tök visszafogott, aranyos, szerény lány vagyok.

Aztán mikor megismernek egy kicsit, rájönnek hogy én egy őrült, spontán fenegyerek vagyok :D

Motocrossozom, biciklizem, jégkorizom, mindenféle sportot űzök, focit is :D

Emellett jellemző rám a szoknya, magasabb talpú (!) cipő, kivágottabb felső, egyb csajos dolgok.

Imádok sminkelni, körömlakkozni.

Tankcsapda, extrém rock, meg hasonló koncertekre járok, majdnem minden szombaton.

Karásonyra én egy lövöldözős játákot kérek és szintén egy plüsst, mert olyan cuki :D

Eljárok bulizni is, alkoholt is ittam már (nem lerészegedtem, hanem ittam egy sört, apu ott volt velem!)

Van egy 'hülyegyerek' oldalam és egy 'jaaaaj de cukiiiii' oldalam is :D nincs ezzel semmi baj :D

14/L

2009. dec. 6. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki kutyust. Hamarosan már a fiújától kapja.

Észre sem veszed, és itt lesz az idő.

2009. dec. 6. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is teljesen normális. Én minden egyes plüssömhöz kötődök, nem tudnám senkinek a kezébe adni, majd egyszer talán az én gyerkőcöm is megrághatja annak a rózsaszín nyuszinak a fülét, amit még én csócsáltam baba koromban :)

Tavaly karácsonyra egy mikrós macit kaptam, mert rosszul aludtam pár hónapig. Be lehet tenni a mikróba és utána pár órán keresztül meleg és levendula illata van... Tök sokat alszok vele, főleg télen. A tömény levendula szerintem egyenesen kábít. :) Ha megmelegítem, akkor mint akit fejbe lőttek...

Minden állatkámhoz van egy történetem és ez tök jó, a mai napig szeretem és örülök mindegyiknek, 14 évesen sztem egyáltalán nem nőtt ki belőle :) Ma pl tescoban megláttam egy hatalmas plüssmacit, és teljesen beleszerettem! :D 20/L

2009. dec. 6. 22:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

teljesne normális :) én 16-17 évesen majd megőrültem egy óriási plüss tigrisért, amit az öcsém kapott karácsonyra... de még a mai napig imádok plüss állatkákat kapni, pedig amúgy komoly vagyok :)

20/L

2009. dec. 7. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Igen! Sajnos elég kevés a normális, sokan a TV-t majmolják és karácsonyra ehető óvszert vagy tangát kérnek...de szerintem a TE LÁNYOD TELJESEN OK!!! (AZ enyém is ilyen...)
2009. dec. 8. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

Vegyél neki egyet és ültess az ülébe egy parfümöt vagy valami 'nagylányos' dolgot. Figyeldmeg hogy megérti és jó poén lesz;)

15/l

2009. dec. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!