Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?
#39-es.
Én nem a technikát szidom, hanem a túlzott liberális nevelést.
#41-es.
Úgy hogy elmagyarázom, hogy mit tegyen ha pl. :Üzenetet kap Momótol.
Én megkérdőjelezem hogy ez a MOMO láz nem-e csak kamu...de mindegy is. Ez túlmegy az elektronikán, meg az interneten.
Ha foglalkozol a gyerekeddel, beszélgetsz vele, szereted akkor sem az interneten sem máshol nem lesz áldozata eféle dolgoknak. Ugye az azért evidens neked is ki a célcsoport??? Elhanyagolt, szeretetéhes gyerekek. Rohadtul lehet az egy szegény családból származó is, akinek nincs 1000 féle kütyüje.
Szóval ismét hülye indokokat hozol.
"Szóval ismét hülye indokokat hozol."
Már szinte minden egyes általam leírt BETŰKBE is beleköttök. Ilyen az, ha nincs mibe belekötnötök.
Ilyen ez ha nem tudsz érvelni.
Írod itt ezt a MOMO ökörséget ami a Kék bálna reinkarnációja, vagy igaz vagy nem, és összefüggésbe akarod hozni a telefonnal, laptopokkal, tablettel.
Holott ami igazán fontos az a gyerek-szülő kapcsolat, hogy a szülő FIGYELJEN ODA A GYEREKÉRE, a beszélgetés meg ne legyen luxus. Ez a titok, hogy a gyereket ne kergesse halálba senki és semmi kitalált izé a monitor túlvégén. Na most nem kell sokat magyarázni az ilyen fajta törődés mennyire van jelen pl. egy csóró alkesz családban, ahol a gyereknek nincsenek készülékei, de cserébe elverik heti 3X biztos ami biztos. Vond le a megfelelő következtetést, ha tudod, de úgysem tudod. Szerintem egy 12 évessel vitázok :D
Nekem már lejött hogy miért vagyok fekete-fehér.
1.Én csak a 7 éveseknek adnék telefon, míg ti egy csecsemőnek is adnátok.
2.Nem vennék meg mindent, de ti igen.
3.Én megtanítanám a helyes internet-használatot, de ha rajtatok múlna még azt is engednétek hogy a kék bálnával játszon.
Veletek NEM IS ÉRDEMES vitázni, mert annyira elvagyok tévedve a túlzott liberális világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!