Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 6 éves gyerekn...

Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:29
 41/94 anonim ***** válasza:
39%
Hogy tanítod meg a net helyes használatára ha a közelébe sem engeded még egy tabletnek sem?
2019. jan. 2. 14:16
 42/94 anonim ***** válasza:
57%

#39-es.

Én nem a technikát szidom, hanem a túlzott liberális nevelést.

2019. jan. 2. 14:19
 43/94 anonim ***** válasza:
38%

#41-es.

Úgy hogy elmagyarázom, hogy mit tegyen ha pl. :Üzenetet kap Momótol.

2019. jan. 2. 14:21
 44/94 anonim ***** válasza:
39%
De nem tudom hogy hogy jött le neked hogy a technikát szidom.
2019. jan. 2. 14:24
 45/94 anonim ***** válasza:
43%

Én megkérdőjelezem hogy ez a MOMO láz nem-e csak kamu...de mindegy is. Ez túlmegy az elektronikán, meg az interneten.

Ha foglalkozol a gyerekeddel, beszélgetsz vele, szereted akkor sem az interneten sem máshol nem lesz áldozata eféle dolgoknak. Ugye az azért evidens neked is ki a célcsoport??? Elhanyagolt, szeretetéhes gyerekek. Rohadtul lehet az egy szegény családból származó is, akinek nincs 1000 féle kütyüje.

Szóval ismét hülye indokokat hozol.

2019. jan. 2. 14:24
 46/94 anonim ***** válasza:
26%
*"nevelés"
2019. jan. 2. 14:25
 47/94 anonim ***** válasza:
38%

"Szóval ismét hülye indokokat hozol."

Már szinte minden egyes általam leírt BETŰKBE is beleköttök. Ilyen az, ha nincs mibe belekötnötök.

2019. jan. 2. 14:30
 48/94 anonim ***** válasza:
60%
És mennyire normális 7 évesnek 50.000-ért Legot és 35.000-ért Barbie autót venni? Na, az én lányom ezt kapta.
2019. jan. 2. 14:33
 49/94 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen ez ha nem tudsz érvelni.

Írod itt ezt a MOMO ökörséget ami a Kék bálna reinkarnációja, vagy igaz vagy nem, és összefüggésbe akarod hozni a telefonnal, laptopokkal, tablettel.

Holott ami igazán fontos az a gyerek-szülő kapcsolat, hogy a szülő FIGYELJEN ODA A GYEREKÉRE, a beszélgetés meg ne legyen luxus. Ez a titok, hogy a gyereket ne kergesse halálba senki és semmi kitalált izé a monitor túlvégén. Na most nem kell sokat magyarázni az ilyen fajta törődés mennyire van jelen pl. egy csóró alkesz családban, ahol a gyereknek nincsenek készülékei, de cserébe elverik heti 3X biztos ami biztos. Vond le a megfelelő következtetést, ha tudod, de úgysem tudod. Szerintem egy 12 évessel vitázok :D

2019. jan. 2. 14:37
 50/94 anonim ***** válasza:
32%

Nekem már lejött hogy miért vagyok fekete-fehér.

1.Én csak a 7 éveseknek adnék telefon, míg ti egy csecsemőnek is adnátok.

2.Nem vennék meg mindent, de ti igen.

3.Én megtanítanám a helyes internet-használatot, de ha rajtatok múlna még azt is engednétek hogy a kék bálnával játszon.

Veletek NEM IS ÉRDEMES vitázni, mert annyira elvagyok tévedve a túlzott liberális világba.

2019. jan. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!