Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 6 éves gyerekn...

Szerintetek egy 6 éves gyereknek mennyire normális karácsonyra 60 000 Ft-ért tabletet tabletet venni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:29
 61/94 anonim ***** válasza:
62%

Mi az a "gyilkos játék"??? Ahol mész egy pályán egy karakterrel és le kell lőni az ellenséget? Botrányos.

Mondok valamit, mikor én még kicsi voltam a comodor 64 számítógép volt a menő az isten császár amit sok mai fiatal nem is ismer. Nekünk volt otthon ilyen, hozzá pedig kazetták (akkoriban nem cd volt meg hasonlók), és már ott is volt lövöldözős játék elődje, mikor kis pókokra meg tudomisén milyen vackokra kellett lövöldözni. Kezdetleges volt. Játszottunk vele, és nem lettünk szociopaták, mind a ketten diplomás átlagon felül kereső emberek lettünk.

Mi vagy te valami 80 éves Marinéni aki meglát egy játékot és máris világvégét vizionál?

Te mivel játszottál gyerekként? Gondolom pöttyöslabdával. Hát sokra nem mentél vele mert lám milyen korlátolt buta ember lett belőled.

Más egyéb roppant hasznos észrevétel? Gondolom nincs.

2019. jan. 2. 15:09
 62/94 anonim ***** válasza:
41%

*gyikosos játék.

Nem nem játszottam semmiféle se pöttyöslabdával, se gyikosos játékkal.

De egy 5-6 éves kis pisisnek, nem azzal kéne foglalkozni hogy hogyan ölje meg a legdurvábban az ellenfelét, egy elég fejlett játékba,hanem azzal hogy hogyan törölje ki a seggét xszaras után.

2019. jan. 2. 15:18
 63/94 anonim ***** válasza:
57%

Sőőőt kapaszkodj meg, mikor már modernebb gépek voltak a fiútesómmal nyomattam a commandost, abban meg katonákat kellett ölni :D Wáááá micsoda szörnyűsééég. Nem is tudom hogy létezhetek így.:D

És képzeld felnőtté váltam ezek után, és ne kergetett semmi öngyilkosságba. na még ilyet :D És nem vagyok sorozatgyilkos. Se a tesóm.

2019. jan. 2. 15:18
 64/94 anonim ***** válasza:
41%

Felénk az 5-6 évesek kiválóan ki tudják törölni, sőt még korábban is.

De nem lep meg hogy ismét a saját képességeidből indulsz ki :) Van ez így.

Sőt olyan gyerek is van a családban, aki kiválóan kezeli a tabletet, de már iskola előtt számolt, írt le betűket.

Tyűűű.

Hát igen, nem mindenki olyan 1 bites mint te.

2019. jan. 2. 15:20
 65/94 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként sajnállak hogy ilyen a mentalitásod.És köszönöm ezt a "roppant értelmes" vitát.
2019. jan. 2. 15:21
 66/94 anonim ***** válasza:
76%

Hála a jó égnek nem szorulok a magadfajta ostobák sajnálatára, és gondolom nem lep meg hogy annyira nem rendít meg.

Értelmes vita? Veled? Ugyan már.

Aki képtelen felfogni egy 4 soros szöveget, arra érdemben reflektálni, helyett 10000szor leírja hogy mertaliberalizmus,meg a momó, meg a gyilkosjáték wááááá szociopata lesz a kölök.

Hát ne haragudj de egy galambbal komolyabb beszélgetést tudok folytatni, mint veled.

2019. jan. 2. 15:25
 67/94 anonim ***** válasza:
21%

"Felénk az 5-6 évesek kiválóan ki tudják törölni, sőt még korábban is.

De nem lep meg hogy ismét a saját képességeidből indulsz ki :) Van ez így.

Sőt olyan gyerek is van a családban, aki kiválóan kezeli a tabletet, de már iskola előtt számolt, írt le betűket.

Tyűűű.

Hát igen, nem mindenki olyan 1 bites mint te.

"

1.Örülök hogy felétek ilyen idősen ki tudják törölni a seggüjet.

2.Kedvesem,nem a saját képeszségemből indultam ki, hanem az átlagból, amibe te is beletartozól.

3.Ritka az olyan gyerek aki kíválóan kezeli a tabletet, de előfordul.Na kíváncsi vagyok hogy az iskolába is olyan okos, értelmes gyerek lesz mint most.

4.Nem unod ezt az egy bitezést?! Amúgy meg, nem tudhattod hogy hogy teljesítsék az életembe, azt sem tudod hogy ki vagyok, úgy hogy ne bitezzél.

2019. jan. 2. 15:30
 68/94 anonim ***** válasza:
24%
*teljesítek
2019. jan. 2. 15:31
 69/94 anonim ***** válasza:
12%

Veled sem tudok úgy vitázni, mint egy értelmes emberrel, ugyan is olyan a mentalitásod, mint egy utolsó alpári gyökérré, meg gondolom az idegrendszeri sem fejlett ki még.

Na mindegy, én soha nem leszek a túlzott liberális nevelés híve, legyél bármennyire okos is.

2019. jan. 2. 15:36
 70/94 anonim ***** válasza:
13%
*idegrendszered
2019. jan. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!