2 gyerekesek felvehetik a CSOK-ot?
Vagy csak 3 gyerekkel lehet?
Elgondolkozunk.. Mert szeretnénk még egy babát. Most egy 9honaposunk van, de hármat nem szeretnénk.. Viszont ahhoz h lehessen meg egy babánk, innen elkene mennünk. Szép és jó házunk van. Saját.
Na de nagyon rossz helyen van és másfél szoba. :/ alig van helyünk..
Fundamentától próbáltunk kérni hitelt, de 58%-oz fizet csak a kinézett házra. Többi az önrész kell legyen.. Na hát nemtudom melyik fiatal gyerekes párnak van ennyi pénze.. Van ugyan félre rakva, de annyi nincs..
Nagyon ockodom a CSOK tol és más támogatásoktol.de már semmi ötletunk nincs. Frusztráló az itteni környezet.
Maradnánk ezen a településen. Csak sajnos nagyon zajos itt két kocsma közt, folyton buli, kiabálás, balhek.. Nem a mi világunk.
Van itt olyan aki amúgy 3 gyerekre vette fel? Van valami hátránya vagy hátulütője? Esetleg nagy vonalakban, mik a feltételek?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!!!
"Segítséget szerettem volna kérni. Mivel nem vagyok képben. Erre kaptam mindent, csak azt nem."
Az első választ tudtad értelmezni????
Mert megválaszolta a kérdésedet...
A "nagy" 3 éves. Második még pocakban. Amint betölti a 91 napos magzati kort jogosultak vagytok a csokra. Mi megkaptuk. Így csináltuk. Nem lesz 3.gyerek.
Viszont ha van 50% neked vagy a férjednek a nevén lakóingatlan akkor nem biztos, hogy megkapjátok.... de, ha eladod a te részed önerőnek számít.
Csak annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy már nem gond ha van tulajdona a csok igénylőnek!
Viszont én feladtam....mert annyi Mindennek kellett volna megfelelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!