3 gyerekesek! Ti mekkora lakásban laktok, és hol?
Sógoroméknál 3 gyerek van, ugyanakkora, 230 házban élnek, mint mi egy gyerekkel, csak náluk 4 hálószoba van, plusz a nappali nálunk meg 3 hálószoba és 1 gyerek
Az ideális mindenkinek más, igénytől és lehetőségtől függ, de én személyszerint azt vallom, higy minden gyereknek kell a különszoba
#2 Ez mind szép és jó,de azok a gyerekek azért lesznek nagyobbak is és ők is ugyanúgy igénylik majd az egyedüllétet mint a felnőttek..
Egyáltalán nem tartom jó ötletnek,hogy 3 gyereket besuvasztanak 1 szobába.Szerencsétleneknek semmi intim szférájuk nincs.
A későbbiekben nemhogy barátnővel/baráttal nem aludhatnak együtt,de még arra a bizonyos 5 percre sem tudnak félrevonulni.
Ez minden,csak nem egészséges,szerintem.
(Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam.)
190nm+5nm neépített terasz hasznos alapterület, a nagyobb(4 éves) külön szobában, a két kicsi(2 éves ikrek) egyben, de van egy közös dühöngő/játszószoba. Majd ha igénylik, akkor ebből kialakítunk még egy lakószobát. Nekünk is saját hálónk van picike gardróbszobával és szülői fürdővel, van egy nagy amerikai konyhás nappali, gyerekfürdő, meg egy előszoba.
Fóton lakunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!