Több gyerekesek, akik kicsi lakásban laknak, hány négyzetméteren laktok?
Azért 65 nm nem minősül kicsi lakásnak.
Mi 55 nm-en lakunk, 2 gyerek (3 és 2 éves). Úgy gondolom ez pont jó, de mivel külön neműek később szeretnénk nagyobba menni, pontosabban családi házra gyűjtünk.
2 es vagyok óó dehogynem :))) Én már ezt sokezerszer megkaptam hogy ilyen kicsi lakásba ENNYI gyereket vállalni micsoda felelőtlenség:) Többek között itt is volt már nem egy kérdés lakásméretre vonatkozóan és nem egy, nem két ember írta hogy 100 nm a minimum amin ennyi gyereket lehet nevelni és hogy hogy fogják majd utálni a gyerekek hogy 60 nm en mint a heringek úgy élnek vagy nem hozhatnak fel barátokat stbstb.
Úgyhogy én ezt már rég "megtanultam" hogy 65 nm az KICSI:))
Egyébként mi nagyon klasszul kihasználjuk a teret egyáltalán nem tűnik kicsinek a lakás. Hétköznap oviban bölcsiben vagyunk hétvégén megyünk erre arra amikor csak lehet szóval nem a 4 fal között éljük az életünket, takarítani viszont jóval könnyebb mintha 2szer ekkora lenne.
Úgyhogy a kinek mi a kicsi lakás relatív.
Az emberek többsége szerint már 2 szobás lakásba még 2 gyerek is felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!