Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekesek, akik kicsi...

Több gyerekesek, akik kicsi lakásban laknak, hány négyzetméteren laktok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
49 nm2. Ikreink vannak, övék az egyik szoba, másik a miénk. Útban van a 3. baba, max. 1 éves koráig fogunk tudni itt maradni, utána már tuti kicsi lesz:( Kelleni fog egy 3 szobás.
2013. máj. 9. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
65 nm. 2 egész és egy fél szoba. Még elég mert kicsik a gyerekek (6,4,2) Az egész szobában a két fiú együtt, a félszobában a kislányom. Később tervezünk majd költözést de egyenlőre nagyon jó mert közel a megszokott ovijuk, bölcsi, boltok munkahely stb. Most nem költöznék sehova.
2013. máj. 9. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért 65 nm nem minősül kicsi lakásnak.

Mi 55 nm-en lakunk, 2 gyerek (3 és 2 éves). Úgy gondolom ez pont jó, de mivel külön neműek később szeretnénk nagyobba menni, pontosabban családi házra gyűjtünk.

2013. máj. 9. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:

2 es vagyok óó dehogynem :))) Én már ezt sokezerszer megkaptam hogy ilyen kicsi lakásba ENNYI gyereket vállalni micsoda felelőtlenség:) Többek között itt is volt már nem egy kérdés lakásméretre vonatkozóan és nem egy, nem két ember írta hogy 100 nm a minimum amin ennyi gyereket lehet nevelni és hogy hogy fogják majd utálni a gyerekek hogy 60 nm en mint a heringek úgy élnek vagy nem hozhatnak fel barátokat stbstb.

Úgyhogy én ezt már rég "megtanultam" hogy 65 nm az KICSI:))

Egyébként mi nagyon klasszul kihasználjuk a teret egyáltalán nem tűnik kicsinek a lakás. Hétköznap oviban bölcsiben vagyunk hétvégén megyünk erre arra amikor csak lehet szóval nem a 4 fal között éljük az életünket, takarítani viszont jóval könnyebb mintha 2szer ekkora lenne.

Úgyhogy a kinek mi a kicsi lakás relatív.

Az emberek többsége szerint már 2 szobás lakásba még 2 gyerek is felelőtlenség.

2013. máj. 9. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!