Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a jobb: ha...

Szerintetek mi a jobb: ha valakinek nagytesója van vagy ha kicsi? Melyiknek mi az előnye, hátránya?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Hááát...ezt nehéz megmondani...

De szerintem jobb a nagyobb tesó...

2013. ápr. 1. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő van. Egy biztos: a gimiben minden lány engem irigyelt, mert bátyám van. :) Viszont az öcsémmel gyerekkoromban sokkal jobb volt a viszony köztünk, sokat játszottunk együtt, stb.
2013. ápr. 1. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem kisebb tesóm van (8 éves),és jó ez így.Nem tudom elképzelni milyen lehet kisebbenek lenni,ahogy a húgom sem,hogy milyen nagyobbanak.Talán a nagyobb tesón kicsit több a felelősség,mert a kicsi (főleg nagy korkülönbségnél) rá akar hasonlítani,vagy a nagynak kell vigyáznia a kicsire pl.

16/L

2013. ápr. 1. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem egy bátyám van de mindig is szerettem volna kistesòt de ez màr nem jött össze...sok ismerősőmnek öccse van mindenki nyafog hogy öccse van...
2013. nov. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!