Hogyan oldanátok meg két kicsi gyerekkel a vonatozást?
A nagynak nem kell már babakocsi, azért gondoltam, mert ha pl. pisilni kell a nagynak, akkor mt-ban a babával, nehezebben pisiltetem meg a nagyot. Viszont vannak vonatok, ahol tilos babakocsit vinni. A babakocisnak az az előnye, hogy ledöntöm, akkor simán végigalussza benne az utat a kicsi, a mt-ban nem tudom hogy lenne el, mert most tanult meg mászni és már vagy egy hónapja nem tettem bele. Viszont szabad maradna a kezem, és tudnék a nagyal játszani.
Asszem viszem az esernyőkocsit , meg a mt is, az nem foglal sok helyet, legfeljebb összecsukva a lábunkhoz teszem.
Az is baj, hogy a leszállóhelyen olyan béna a peron, hogy szinte spárgáznom kell akkorát kell lépni.. Ha nem érne ki időben a tesóm, hát akkor nemtom mi lenne. :-)
Én nem vinném a kocsit csak a mt.- t, mert ha valami miatt nem tudtok ott maradni, ahol leültetek, vagy gyorsan kell leszállni, mittudomén, akkor csak egyel több lenne a csomagod. Inkább tedd még vonatozás előtt mt.- ba, hogy "visszaszokjon":).
Én is többszáz km.- et utaztam a lányommal, szintén hordozva, sosem hiányzott a kocsi. Persze, nálad van nagy is, de épp ezért lenne a legjobb ha minél több szabad kezed lenne és minél kevesebb cuccod:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!