3 vagy több gyerekesek! Minden gyerwknek saját szobája van? Mekkora házban/lakásban éltek?
4 gyerekünk van, 11 hónapos, 2,5, 4 és 6 évesek. Mindegyiküknek külön szobája van. Nekünk is van egy hálószobánk, egy picike vendégszobánk és egy nappali.
120 m2 alapterületű a házunk plusz a tetőtér. Én imádom a házunkat, remélem nem történik semmi olyan ami miatt el kell majd költöznünk innét.
Mi egy szobában laktunk a húgommal, illetve a férjem a nővérével. Nekem 16, férjemnek 13 éves korában lett saját szobája. Úgy gondolom, nekem és a tesómnak szuper szobánk volt, de azért nagyon jó volt, mire végre saját szobám lett. Nagyon szerettem volna, hogy majd a saját gyerekeimnek külön szobát tudjak biztosítani. Viszont másrészről úgy gondolom, hogy tökéletesen fel lehet nőni úgy is ha a testvérek egy szobában laknak.
Szerintem se jó egyedül lenni egy szobában. Ha testvér nincs, akkor kell egy állat legalább, hogy ott szuszogjon, hogy nem vagyok egyedül.
A legnagyobb büntetés egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!