Két gyerekesek! Mekkora lakásban, házban laktok?
Figyelt kérdés
A gyerekeknek van külön szobája? Ha nincs, tervezitek hogy nagyobba költöztök? Hány éves korukban szeretnétek nekik külön szobát (ha eddig nincs).2012. okt. 13. 14:46
1/14 anonim válasza:
Nekünk egy év van a gyerekek között, 10 éves korban szétköltöztek pedig mindkettő fiú :) Szerencsére három szobás házunk van. Szóval szerintem az elején nem gond, hogy együtt vannak, sőt a legtöbb ismerősünknél szintén igénylik a gyerekek a közös szobát. Kiskamasz, kamasz korban már jó ha van saját kuckó. Ha különböző neműek pláne. De ha utána sem tudtok nekik különszobát biztosítani sem lesz semmi bajuk, ne aggódj :) Max egymás és a ti idegeitekre mennek :) Ha nem tudjátok megoldani, akkor nem tudjátok. Ennyi. Attól még normálisan fel fognak nőni.
2/14 anonim válasza:
Én csak annyit mondhatok, hogy a nővéremmel egy szobában felnőni maga a pokol. Mindenkinek jár a saját kuckó!
3/14 anonim válasza:
12 éves fiamnak van saját szobája, a 2 éves lányomnak nincs. Mire kezdi a sulit, szeretnénk neki is külön szobát. Kertes házban lakunk, építkezés nélkül marad a belső átalakítás.
4/14 anonim válasza:
2,5 szobás a lakásunk, van egy nappali, egy háló és egy közös gyerekszoba. Egyszer talán majd nagyobba költözünk, de hogy nem a közeljövőben, az biztos. Ebben a lakásban nem tervezünk nekik külön szobát. Én is egy szobában nőttem fel az öcsémmel, nem volt pokol, szerettük egymást. Semmi bajom nem volt a "kuckó" hiányából.
5/14 anonim válasza:
2-es vagyok: számomra nem lett volna baj a közös szoba. Csak a nővéremnek az, és ezért pokollá tette nem csak az én, hanem a családunk életét is.
6/14 anonim válasza:
Januárban érkezik a második kislányunk, 2 szobás kertes házban lakunk, egy szobában lesznek ( 19 hónap lesz a korkülönbség) , úgy tervezzük 7-8év múlva érkezhet még egy kistesó, addigra szeretnénk nagyobba költözni , de szerintem teljesen jól ellesznek közös szobában!
7/14 anonim válasza:
13 éves a nagylány, neki külön szobája van. A másfél éves kicsi fiú egyelőre velünk egy szobában "lakik". Szeretnénk neki is külön szobát legkésőbb, mire suliba megy, valószínűleg nálunk is az átalakítás jöhet szóba (kertes ház).
8/14 anonim válasza:
1 háló, és egy nappali van, 50m2
Egy szobában lesznek, ez van, nincs más megoldás, mi a nappaliban alszunk a férjemmel.
Nem telik nagyobra.
Hugommal 1 szobában nőttünk fel, semmi gondd nem volt!
9/14 anonim válasza:
2+2 fél, külön szoba van a gyerekeknek
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Számomra mind hasznos volt. Ezeket a lepontozásokat én sosem fogom megérteni :(
2012. okt. 13. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!