Milyen cipőt adtok babátokra bent a lakásban? "Rendes" cipőt, kemény talpút, kérgest, mamuszt, esetleg puha talpú cipőt (pl. : Carozoo)?
Nálunk mindenki ilyen gumipapucsban jár, most nagyon népszerű gondolom tudod miről beszélek(habklumpa a neve, azt hiszem)
ha még most kezd járni, én olyan cipőt adnék rá, ami jól fogja a kis lábát, ilyenkor az a legjobb, de ha már rendesen jár akkor egy kis papucs, ami kényelmes és ha fel akar ülni pl. az ágyra azért csak kényelmesebb cipő nélkül, könnyen le és fel tudja venni.
Én ugyan ebben a témában vagyok. 17 hós a kislányom. és nem tudom mi kell a lábára bent a lakásba.
ortopéditól kérdeztem ő csak a szupinált szandit mondta.
most az egyik barátnőm megy egy másik városba ortopédushoz neki a kislánya 14 hónapos, és ő is rákérdez kíváncsi vagyok mit fog mondani!
Most a nyári szandiját adom re. de valamikor kéri vegyem le és mezítláb. néha meg a habpapucsot hozza hogy kéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!