Adtatok már a babátokra rugit body nélkül?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam, hogy jó lenne a hoszú, de 2 réteg meg sok.2012. szept. 7. 20:28
1/8 anonim válasza:
Én mindig body nélkül adtam rá.
Ha hideg volt akkor a rugira adtam egy pulóvert és egy gatyót.
Aludni viszont csak rugiban aludt.
2/8 anonim válasza:
Eleinte én is dilemmáztam. de most 5,5 hónapos a babám és mostanában már csak rugit adtam éjszakára ha kicsit hüvösebb volt. Majd ha hidegebb lesz csak akkor adok alá badyt. A nagy melegben meg csak badyt de gondolom te is így csináltad.
3/8 anonim válasza:
Amikor ezek a se hideg, se meleg időszakok vannak, akkor igen, kap body nélkül rugit.
Ha hűvösebb lesz, akkor adok alá bodyt. Vagy body, pizsamanadrág, felső. (Bár, már nem tekinthető babának, 17 hónapos.)
4/8 anonim válasza:
Persze, ahogy az időjárás engedte :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 7. 21:29
6/8 anonim válasza:
ha nagyon hideg volt kint csak akkor
most a rugi a pizsije mert már nagy 20 hós :-)
7/8 anonim válasza:
Én soha. Nem azért mert ellenzem. :D Én is gondolkoztam rajta, de nekem olyan fura lett volna. Mintha én vennék fel farmert, pólót, bugyi és melltartó nélkül. Tudom, hogy nagy hülyeség, de bennem ilyen érzést keltett! :D Én úgy szoktam, hogy hosszú ujjú body, pizsama naci és zokni, vagy talpas naci. Most 6 hós.
8/8 anonim válasza:
Persze csak akkor adtam rá mind kettőt mikor még nagyon pici volt és hideg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!