Cipő kérdés: lakásban kell vagy nem?
Azt mondja a nagykönyv, hogy nem jó, ha cipőben tanul meg járni.
Én harisnyát adnék akkor rá.
semmi esetre sem.
a babák lábának a mezitlábazás a legjobb, még kint is.
na de hideg van ott és szúrós vizes minden, ezért kell puha de lábat tartó cipö nekik. a talp legyen nagyon hajlékony az a lényeg.
de bent nem. ha nem szereti a zoknit lehet ezer véle megoldás, kistutyi, meg minden fél dolgot ami csak sima anyagból vagy börböl van, harisnya is szuper jó, ebböl is van tapadós ami nem csúszik stb...
mi járunk 3 év alatti tornára és csak is zoknit szabad a gyerekre adni. itthon is vastag zokniban van. habár most már 2 ées van egy méregdrága házi cipöje, de ez kimondottan, itthonra való, puha stb...
na az állás 2:2
Tutyit is leveszi, harisnyát is próbálja, már most is 10 cm-t lóg a harinyája, akkor meg abban esik el. :(
És nagyon jó minőségű, superfit benti mamuszka?
az ortopédusok közt is van eltérés.
pont a múlthéten kérdeztem meg, csak ezért mentem el. hogy a lányomra 17 hós mit adjak. azt mondta hogy szupináló szandit.
homokba, fűbe nem kell cipőt, szandot adni..
Most legyen mindenki okos. mikor mit csinál jól!
csütörtökön megy egyik barátnőm ortopédushoz más megye és ő is rákérdez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!