Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak számomra kiábrándító, ha...

Csak számomra kiábrándító, ha egy babakocsit toló anya dohányzik?

Figyelt kérdés

ne értsétek félre, nem vagyok cigi ellenes...de az szerintem undorító, ha kisgyerek mellett/ vagy terhesen szívja a cigarettát...

szerintem ne a gyerek közelében dohányozzon, de ez nem csak az anyára vonatkozik,hanem mindenkire

az meg egyszerűen kiveri a biztosítékot, ha bent a házban cigiznek kisgyerek mellett :/

2018. nov. 11. 12:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Néztetek mostanában régebbi fimeket? Úgy a 80-as évek végéig mindegyikben folyamatosan dohányoznak, a magyar ifjúsági filmekben is gyakori látvány pl., hogy vacsorázik a család, apu már befejezte, és rágyújt a gyerekek mellett. Ezt csak azért írom, mert elsőre az ugrott be a kérdésről, milyen érdekes, ha ugyanezt egy generációval előbb kérdezed meg, tök más válaszokat kapsz. Pedig a cigi akkor is büdös volt…

Egyébként engem is kiábrándít a dohányzó kisgyerekes vagy terhes anya látványa – annak ellenére, hogy én magam dohányzom (igaz, inkább csak „alkalmilag” már). Nekem az az érdekes tapasztalatom van ebben a témában, hogy mindig is szerettem cigizni (gondoljon bárki bármit), de mikor kiderült, hogy terhes vagyok (értelemszerűen nem terveztük), akkor egy pillanat alatt „leszoktam”. Semmilyen nehézséget nem okozott, valahogy olyan érzés volt, mintha az agyamban átkattant volna valami, és kész. Pedig előtte napi szinten cigiztem. Ez egészen a szoptatás végéig tartott…

Azt gondolom, hogy az én függésem pszichés, nem fizikai, tehát jól esik egy társasában pöfékelni egy sör mellett, vagy este a teraszon nyugiban elszívni egy szál cigit, de a gyerekért való aggódás (anyai ösztön, ki tudja?) felülírta ezt a vágyamat. De ha ilyen létezik, akkor viszont nem igaz, hogy mindenkinek használnak az ilyen-olyan leszoktató tapaszok meg rágók…

2018. nov. 12. 15:48
 32/32 anonim ***** válasza:

Csunya dolog terhesen bagozni, de élj pesten nem dohányozva, és kb ugyanolyan a tüdőd, mint egy erős dohányosnak.

Azért ilyen hülyeséget ne írj már.

2018. nov. 12. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!