Hogy zajlik az apás szülés, és a kismama terhes nagy pocis esküvő?
korhaz fuggo hogy apa hogyan milyen formaban lehet bent.
nalunk a kezdetektol, kap egy mutos ruhat valto nadragot cipot kell bevinni arra veszi ra. ha akar a kitolasi szakaszra ki is mehet az ajto ele es akkor sk.a vajjudasnal.van ott de akar vegig is bent lehet.
utana kaptsz fel orat harmasban a babaval es apaval. aztan apuka elmegy kismamat viszik a babaval a gyermekagyi reszre.oda apuka.mar nem mehet be.
mennyire nagy pocis eskuvo?
Az én férjem nem kapott váltóruhát,ő úgy ahogy elindultunk reggel otthonról,úgy jött be. Mi 6 órából dúrván 4-et kettesben voltunk,az utolsó 1 órában már a fejem mellé ült. De természetesen ki is mehet apuka ha szeretne.
Nagy pocival anyukám esküdött,7 hónapos volt. Ugyanúgy zajlott mint most :)
Annyi különbséggel,hogy nagy volt a hasa.
Apás szülés: apa bent van veled,amíg gondoljátok.
Terhes esküvő: ugyanolyan,mint a többi csak a menya nem ihat és hasban kissé bővebb ruha kell!
5 héttel szülés előtt volt az esküvőnk. Szūk korū volt, 23 fő, és inkább beszélgetős, mint bulizós.
Apás szülésnél,a férjem minden pillanatban velem volt. Egy darabig a fejemnél, de a végén látni akarta, hogy bújik ki a pici. Ez nem kötelező.
Szülés után mehetett a babával, amíg rendbe tették. 2 órát voltunk még a szülőszobán, ebből fél órát az ő meztelen mellasán volt a baba.
Apás szülés: végig veled lehet a férjed. Az elsőnél is így volt.
Most is így lesz ha beindul a szülés szépen bemegyünk végig együtt leszünk apa, én, szülésznőm, orvosom és a fotósom.
Ha megszületett beköltözünk a családi szobánkba és ott leszünk 3 napot.
Nekünk semmit nem kell vinni, mindent kapunk. A férjem is.
5hónapos voltam eskuvonél. Ugyanaz, csak mem ihatsz:D de mivel elorebb tartasz jobban elfaradsz ennyi.
Férjem velem volt szulesnem, mivel vajudo szoba nem kellett, rogton szuloszoba volt oda jott. Elokeszitesnel nyilvan nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!