Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak számomra kiábrándító, ha...

Csak számomra kiábrándító, ha egy babakocsit toló anya dohányzik?

Figyelt kérdés

ne értsétek félre, nem vagyok cigi ellenes...de az szerintem undorító, ha kisgyerek mellett/ vagy terhesen szívja a cigarettát...

szerintem ne a gyerek közelében dohányozzon, de ez nem csak az anyára vonatkozik,hanem mindenkire

az meg egyszerűen kiveri a biztosítékot, ha bent a házban cigiznek kisgyerek mellett :/

2018. nov. 11. 12:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%
Második vagyok. Tévedsz, nem dohányzom. Csak megtanultam magasról tenni rá, hogy mit csinál a másik. Hiába akadok ki ilyenen, mit tegyek ellene? Van jobb dolgom is, minthogy azon abajogjak hogy egyesek isznak e, cigiznek e a gyerekük mellett vagy se.
2018. nov. 11. 13:42
 12/32 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is undorító. Eleve az undorító mikor egy nő cigizik, nem értem az emberek hogy nem tudják kontrollálni magukat...
2018. nov. 11. 13:43
 13/32 A kérdező kommentje:

én se szoktam másokkal foglalkozni, csak egyszerűen annyira erősek az anyai érzéseim,hogy megsajnálom a gyereket..szegény el se döntheti,hogy akarja-e szívni vagy sem

számomra akkor is ez undorító kategória

2018. nov. 11. 14:07
 14/32 anonim ***** válasza:
41%
Kiabrandito? Inkább szomorú. De amúgy egyrészt a legszemélyesebb magánügye, másrészt pedig semmivel sem árt többet, mint simán sétálni a gyerekkel a szmogos városban fél órát
2018. nov. 11. 14:09
 15/32 anonim ***** válasza:
56%

"másrészt pedig semmivel sem árt többet, mint simán sétálni a gyerekkel a szmogos városban fél órát"

He?

Ha csak sétál, akkor szívja a szmogot. Ha sétál és cigizik mellette, akkor szívja a szmogot ÉS a cigifüstöt. Ugye nem gondolod, hogy egyforma a kettő?

2018. nov. 11. 14:15
 16/32 A kérdező kommentje:
szerintem nem gondolt bele a 17-es, hogy mekkora butaságot írt
2018. nov. 11. 14:35
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Undorító és gusztustalan. Én így nőttem fel, bent a lakásban is szívták. :-( A mai napig meg tudok fulladni ha az utcán egy cigiző füstje megcsap és hányni tundnék. A dohányzó anyukáknak még annyit, hogy anyukámhoz bújni se tudtam és a puszija se kellett, mért olyan büdös volt. :-( Szegény gyerekek, akik szintén így nőnek fel.
2018. nov. 11. 14:51
 18/32 anonim ***** válasza:
37%
De, a 17 belegondolt és nem írt butaságot. A gyerek nincs egy magasságban a babakocsiban ülve vagy fekve a babakocsit toló felnőttel. A füst felfele száll, fizikai képtelenség, hogy a gyereket érje, kivéve ha a felnőtt direkt ida hajol és az arcába fújja a füstöt. Ezzel szemben a szinten felfele szálló kipufogó füst alacsonyabban keletkezik, mint ahol a gyerek van, ergo az fogja érni, azt fogja belélegezni hamarabb.
2018. nov. 11. 14:54
 19/32 A kérdező kommentje:
igen általában a dohányosok mindent meg tudnak magyarázni :)
2018. nov. 11. 15:01
 20/32 A kérdező kommentje:
amúgy én is cigiztem 5 évig elég intenzíven, de én figyeltem a gyerekekre,hogy körülöttük ne cigizzem...pedig akkoriban kis tini voltam
2018. nov. 11. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!