Csak számomra kiábrándító, ha egy babakocsit toló anya dohányzik?
ne értsétek félre, nem vagyok cigi ellenes...de az szerintem undorító, ha kisgyerek mellett/ vagy terhesen szívja a cigarettát...
szerintem ne a gyerek közelében dohányozzon, de ez nem csak az anyára vonatkozik,hanem mindenkire
az meg egyszerűen kiveri a biztosítékot, ha bent a házban cigiznek kisgyerek mellett :/
En nem dohanyoztam sosem, igy nyilvan nagyon zavar a cigifust. Az csak egy plusz poen benne, hogy szamos kutatas szerint a passziv dohanyzas is öl, nyugodtan ra lehet keresni. Teljesen artatlanul lesz neked rosszabb masok miatt.
En amugy eddig azt hittem, hogy azok a babakocsi mellett cigizo emberek bebiszitterek. Nekem fura lenne, hogy 9 honapon at rettegve varod a kovetkezo uh-t, aztan meg siman cigizel a gyerek feje felett. A multkor lattam egy pasit, mellkasan a csecsemo es felette ragyujtott. Igazabol ilyenkor nekem felmegy a vernyomasom, nem tehetek rola, de arra szoktam gondolni, hogy mivel 0, azaz nulla egeszsegugyi edukacio folyik az orszagban, viszont az emberek szegenyek, stresszelnek, igy nem az a legnagyobb gond valoszinuleg annak a kicsinek az eleteben, hogy nehany evvel megroviditi az eletet a passziv dohanyzas.
A kislányom 6,5 éves egyik nap azt mondta, hogy anya én betiltatnám ezt a buta cigizést. Őt is zavarja a füst. Ezt az utcán mondta, a járdán előttünk ment valaki cigivel és füstöl az a kezében is, azt meg gyerekmagasságban lóbálja.
És az milyen jó, amikor tíz perces sor áll az állatkertnél és a pofátlanok a sorban állva is simán rágyújtanak. Előttük- mögöttük kisgyerekkel állnak, de fel nem tűnik nekik. :-(
Számomra még az is nagyon undorító, amikor egymást fikázzák az emberek, mertt nincs jobb dolguk.
Csunya dolog terhesen bagozni, de élj pesten nem dohányozva, és kb ugyanolyan a tüdőd, mint egy erős dohányosnak.
Másrészt pedig az is undorító, amikor valaki minden nap mekis kaját zabál, vagy tömi magába a csokit kilószámra terhesen.
Na még az milyen undorító, mikor valaki tudományosan megmagyaráz valamit, ti meg egyből köpködtök, hogy juuuuj biztos dohányzik a gyereke mellett.
Pontozzatok csak le, nem dohányzom és terhes vagyok, de mégsem fikázok másokat unalmamban.
akkor most jobb a lelkednek,hogy te ezt aztán jól "megmondtad"?
további szép babavárást 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!