Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak számomra kiábrándító, ha...

Csak számomra kiábrándító, ha egy babakocsit toló anya dohányzik?

Figyelt kérdés

ne értsétek félre, nem vagyok cigi ellenes...de az szerintem undorító, ha kisgyerek mellett/ vagy terhesen szívja a cigarettát...

szerintem ne a gyerek közelében dohányozzon, de ez nem csak az anyára vonatkozik,hanem mindenkire

az meg egyszerűen kiveri a biztosítékot, ha bent a házban cigiznek kisgyerek mellett :/

2018. nov. 11. 12:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
37%
Tevedsz, nem dohanyzom, ellenben képes vagyok gondolkodni és ismerem ah alap fizikai törvényeket 😉
2018. nov. 11. 16:30
 22/32 anonim ***** válasza:
34%
Miért kene dohányosnak lennie az előző válaszoló az ahhoz, hogy megmagyarazzon valamit? Ennyire előítéletes legyen valaki.... a kérdésed nem szól másról, csak hogy az önbizalom hiányos éned kapjon egy kis önigazolást egy full felesleges kérdéstől, amit a férjedtol valszeg nem kapsz meg... már ha van. Full szépen levezette :)
2018. nov. 11. 16:39
 23/32 anonim ***** válasza:
29%
Aki nem bìr annyit megtenni a gyerekèèrt, hogy terhesen nem cigizik, azt elkötnèm, hogy több gyereke ne lehessen. Felelőtlen, gusztustalan, undorìtò. Kicsi gyerek mellett szìvni szintèn. Bàr èn alapbòl is betiltanàm a cigit, annyira utàlom, de az a szèp, hogy a bàtyàm, aki ugye fèrfi ès ràadàsul cigizik, rosszul van, ha kismamàt cigizni làt. Ès elèg sokat làt, mert kòrhàz mellett lakik. Mindennek elmondja őket! 😠
2018. nov. 11. 17:37
 24/32 A kérdező kommentje:
25-s mindenbizonnyal 😊 további szép estét neked is! 😊
2018. nov. 11. 18:09
 25/32 anonim ***** válasza:

En nem dohanyoztam sosem, igy nyilvan nagyon zavar a cigifust. Az csak egy plusz poen benne, hogy szamos kutatas szerint a passziv dohanyzas is öl, nyugodtan ra lehet keresni. Teljesen artatlanul lesz neked rosszabb masok miatt.

En amugy eddig azt hittem, hogy azok a babakocsi mellett cigizo emberek bebiszitterek. Nekem fura lenne, hogy 9 honapon at rettegve varod a kovetkezo uh-t, aztan meg siman cigizel a gyerek feje felett. A multkor lattam egy pasit, mellkasan a csecsemo es felette ragyujtott. Igazabol ilyenkor nekem felmegy a vernyomasom, nem tehetek rola, de arra szoktam gondolni, hogy mivel 0, azaz nulla egeszsegugyi edukacio folyik az orszagban, viszont az emberek szegenyek, stresszelnek, igy nem az a legnagyobb gond valoszinuleg annak a kicsinek az eleteben, hogy nehany evvel megroviditi az eletet a passziv dohanyzas.

2018. nov. 11. 20:37
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom 6,5 éves egyik nap azt mondta, hogy anya én betiltatnám ezt a buta cigizést. Őt is zavarja a füst. Ezt az utcán mondta, a járdán előttünk ment valaki cigivel és füstöl az a kezében is, azt meg gyerekmagasságban lóbálja.

És az milyen jó, amikor tíz perces sor áll az állatkertnél és a pofátlanok a sorban állva is simán rágyújtanak. Előttük- mögöttük kisgyerekkel állnak, de fel nem tűnik nekik. :-(

2018. nov. 11. 20:58
 27/32 anonim ***** válasza:
Számomra is. Főleg mikor dohányzó felnőttet látok. Szomorú. Anyósom meg folyton mondogatja, hogy ő bizony rágyújtott terhesen is. Hát dicséretes cselekedet, mondhatom.
2018. nov. 12. 05:59
 28/32 anonim ***** válasza:
55%

Számomra még az is nagyon undorító, amikor egymást fikázzák az emberek, mertt nincs jobb dolguk.

Csunya dolog terhesen bagozni, de élj pesten nem dohányozva, és kb ugyanolyan a tüdőd, mint egy erős dohányosnak.

Másrészt pedig az is undorító, amikor valaki minden nap mekis kaját zabál, vagy tömi magába a csokit kilószámra terhesen.

Na még az milyen undorító, mikor valaki tudományosan megmagyaráz valamit, ti meg egyből köpködtök, hogy juuuuj biztos dohányzik a gyereke mellett.

Pontozzatok csak le, nem dohányzom és terhes vagyok, de mégsem fikázok másokat unalmamban.

2018. nov. 12. 06:38
 29/32 A kérdező kommentje:

akkor most jobb a lelkednek,hogy te ezt aztán jól "megmondtad"?

további szép babavárást 😊

2018. nov. 12. 08:42
 30/32 anonim ***** válasza:
28asnak írnám, hogy fog majd a Te pumpád is felmenni, ha a kicsid mellett szívják a búdös cigid és majd megfulladtok és nem hiszem, hogy majd akkor is a szmoggal nyugtatgatod magadat. Én úgy vagyok vele, ha pár dohányos elolvassa és csak 1%-uk is elgondolkozik ezeken, már nem hiábavaló a fikázás.
2018. nov. 12. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!