Csak számomra kiábrándító, ha egy babakocsit toló anya dohányzik?
ne értsétek félre, nem vagyok cigi ellenes...de az szerintem undorító, ha kisgyerek mellett/ vagy terhesen szívja a cigarettát...
szerintem ne a gyerek közelében dohányozzon, de ez nem csak az anyára vonatkozik,hanem mindenkire
az meg egyszerűen kiveri a biztosítékot, ha bent a házban cigiznek kisgyerek mellett :/
Nem, nem csak szerinted. De terhesen szerintem még rosszabb. És sajnos elég gyakran látom, szülészeti-nőgyógyászati klinika elé egyfolytában kijárnak a dohányos kismamák. Legszívesebben kiverném a kezükből, de persze ilyen nem tehet az ember.
A vicc az egészben az, mikor az összes bent dolgozó pont azért küzd, hogy egészséges gyereke legyen (mert ugye nem hiába kell bent feküdnie), az meg mérgezi a gyerekét. Ha valami baj lesz, véletlen sem ő a hülye, amiért dohányzott, nem őt büntetik meg, hogy veszélyezteti a gyereke életét (pedig ez igen is veszélyeztetés!!!), hanem az orvos meg az egészségügy lesz a szar szemét...
kedves utolsó!
én akkor is bírlak 😉és további szép napot 😊
Na ja, utolsò, csak anyuci alapból nem lehet egy intelligens kedves ember, ha xarik a gyerek egészségére a saját önzése miatt. Mert ez az. A passzív dohányzás alapvól károsabb, mintha te szívnád, s ez szerinted oké a gyerekre kényszerítve.
Ennyi erővel a babát cigiztető Lakatos Brendon videója us rendben van szerinted, róla se kell rosszakat mondani, ugye? Nevetséges vagy és én meg tőled hányok.
Anya vagy? Ha igen, köpj fel és állj alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!