Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
Figyelt kérdés
Terhes anyákhoz nem megy ki a szülés előtt családlátogatásra, tehát akár egy putriba is vihetnék a gyereket. Terhesség alatt csak vérnyomást mér, semmi más vizsgálatot (pl. vizeletvizsgálat) nem csinál. Az újszülötthöz egyetlen egyszer megy ki, nem megy ki minden héten az első 6 hétben, ami a feladata lenne. Státuszvizsgálatokon csak megméri a gyereket, és kitölti a szülői kérdőívet a szülő bemondása alapján, de nem foglalkozik a gyerekekkel, a nevüket sem tudja. (Nem leterhelt, hozzá tartozik a legkevesebb ház) Telefonon nem érdeklődik a gyerekekről. Összességében nagyon minimálisan végzi a munkáját. Nem a rosszindulat vezérelne, hogy feljelentsem, hanem, hogy ne haljon éhen több gyerek Magyarországon, azért mert egyesek sznak a munkájukra..2018. júl. 10. 21:58
61/67 A kérdező kommentje:
Annyira vicces, hogy egy egy dolgot kivesztek a mondandómból és azon csámcsogtok..
2018. júl. 11. 20:04
62/67 A kérdező kommentje:
60-as: Te a passziánsz mellett elvégzed a feladatod? Ha igen, akkor természetesen nem gond. De ha amúgy nem csinálod, azt amiért fizetnek, akkor te sem érdemled meg a fizetésed.
2018. júl. 11. 20:05
63/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat tanultam belőlük. Viszlát, sziasztok.
2018. júl. 11. 20:06
64/67 anonim válasza:
Drágám, most írtam hogy közben zajlik a kísérlet. Így igen, végzem.
65/67 anonim válasza:
“Drágám” (azaz 3 diplomás kutató): a védőnő tevékenységének melyik része az, amelyik alatt több órán keresztül paszianszozhatna, mert “kísérlet zajlik”?
66/67 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom, hisz nem az a területem. Nem mondtam hogy a védőnővel is ez lenne a helyzet. Én csak a pasziánszra/egyéb tevékenységre mondtam. Mindenkinek lehet szabad 5 perce.
67/67 anonim válasza:
50-es: hogy látja a bajt, ha ki sem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!