Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
Kicsit ledöbbenve olvastam, amit a kérdezô írt, ugyanis a mi védônônk majdnem ilyen és kifejezetten kedvelem ezért.
Vizeletet nem nézett, mondjuk magánba jártam, ott pótolva volt, egyébként lehet, nem is tudtam volna, hogy kell.
Szülés elôtt 1x jött háznézôbe, szülés után 2x vagy 3x, egymàst követô heteken, elôre megbeszélt idôpontban. Lényegre törô, nem húzzuk egymás idejét.
Egyébként 4-6hetente járunk mérésre, ott találkozunk, megméri, kitölti amit ki kell. Mi mást kellene még tennie, szerinted, kérdezô? Az meg hogy tudja-e a gyerekem nevét, pont nem érdekel.
Persze, hogy nem jelenteném, kifejezetten örülök, hogy ilyen. Utálnám, ha a nyakamra járna okoskodni.
13-mas vagyok.
Mert szerinted ha telefonon érdeklôdne a gyerek után, azzal mi lenne jobb? Csak frusztrálná az anyákat, akik azt mondanak, amit akarnak. Kell a fenének egy ilyen buzgómócsing.
Ott, ahol gyerek halt meg, ez megelôzte volna? Ugyan már...
Látom, te kibeszélős hangulatban vagy. Remélem a gyereked nem lesz ilyen rosszindulatú. Mellesleg honnan tudod, hogy végzi e a munkáját rendesen? Ott vagy mellette végig, vele alszol, vele kelsz fel?
Mi van, ha csak veled ilyen? Lehet azért nem csinál túl sok dolgot, mert csak belekötnél ebbe abba, így védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!