Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelentenéd a védőnőt, hogy...

Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?

Figyelt kérdés
Terhes anyákhoz nem megy ki a szülés előtt családlátogatásra, tehát akár egy putriba is vihetnék a gyereket. Terhesség alatt csak vérnyomást mér, semmi más vizsgálatot (pl. vizeletvizsgálat) nem csinál. Az újszülötthöz egyetlen egyszer megy ki, nem megy ki minden héten az első 6 hétben, ami a feladata lenne. Státuszvizsgálatokon csak megméri a gyereket, és kitölti a szülői kérdőívet a szülő bemondása alapján, de nem foglalkozik a gyerekekkel, a nevüket sem tudja. (Nem leterhelt, hozzá tartozik a legkevesebb ház) Telefonon nem érdeklődik a gyerekekről. Összességében nagyon minimálisan végzi a munkáját. Nem a rosszindulat vezérelne, hogy feljelentsem, hanem, hogy ne haljon éhen több gyerek Magyarországon, azért mert egyesek sznak a munkájukra..
2018. júl. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem miből gondolod, hogy másokkal is ilyen?

Nyilván ha látja, hogy nálatok minden rendben. Megfelelő környezet, szépen fejlődő baba, akkor nem fog a nyakatokra járni (kivéve ha egy buzgómócsing). Honnan veszed, hogy a problémás családokat nem figyeli jobban?

Gondolom nem vagy vele a munkaidejében, hogy ezt figyelgesd.

A vizeletvizsgálat hiánya valóban fura. De esetleg kérdezz rá. (Normális hangnemben) És lehet kapsz egy olyan választ, ami kielégítő.

2018. júl. 11. 06:26
 32/67 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg, honnan tudod hogy nem csak veletek ilyen? Nekem pl feláll a szőr a hozzád hasonló, besúgó hajlamú emberektől, és nem keresem a társaságukat. Lehet ő is így van vele.
2018. júl. 11. 06:41
 33/67 anonim ***** válasza:
54%
A vizeletvizsgálatot a nőgyógyász is megcsinálja/-tatja. Szóval miért hiányzik bárkinek 2 helyre is pisit vinni?! Gondolom mindenki jár nőgyógyászhoz..
2018. júl. 11. 07:07
 34/67 anonim ***** válasza:
67%

Én is erre céloztam a 31-es válaszomban :)

2018. júl. 11. 07:35
 35/67 A kérdező kommentje:
Na jól van. Látom megérkezett a gyk keménymagja. Természetesen egy aljas, szemét, gonosz ember vagyok, ahogy itt minden kérdező. :) Szevasztok.
2018. júl. 11. 07:40
 36/67 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, neked mitől lesz jobb ha feljelented? Az ő körzetében történt a baj?

Aki nem foglalkozik a gyerekkel úgyis megoldja, hogy ő maga ne kerüljön bajba.

A védőnő nem törheti rá senkire az ajtót.

Jelentheti a gyámügynek, ami az általad említett példákban lehet, hogy meg is történt.

Nem lehet egy ilyen súlyos problémát egy ember nyakába varrni.

2018. júl. 11. 07:49
 37/67 anonim ***** válasza:
47%
Még mindig nem válaszoltál. Honnan tudod,hogy nem jár ki senkihez?
2018. júl. 11. 07:53
 38/67 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy elég sok hozzá tartozó kisbabás családot ismerek.
2018. júl. 11. 07:55
 39/67 anonim ***** válasza:
59%

Jaj az 5 ös hsz el egy az egyben egyetértek :DDD

Nekünk anyukáknak semmi se jó :D

Ha jön , az "nyakunkra járás" , ha nem jön "jelentsük fel".

Ha engem ez ennyire zavarna, biztosan a védőnőt kérdezném meg először (jelentgetés helyett) finoman, hogy pl. mi alapján dönti el, kihez kell hetente menni és kihez nem.

A másik szituáció az, hogy felénk pl. évekig nem is volt védőnő, csak helyettesítés. Annyira jó a fizetés, hogy elmentek kórházlátogatónak, vagy patikalátogatónak...Így évekig minimális ellátás volt védőnő szempontból. Aztán jött egy nagyon kedves fiatal csaj, de ő meg persze elment szülni. Úgy tudom, több száz körzet van védőnő nélkül, annyira népszerű a dolog. Szóval jelentgessük csak őket,hátha még ennyien se lesznek.

2018. júl. 11. 07:55
 40/67 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szeretnék vitatkozni. Aki leírta, hogy nem jelentené fel és menjek az anyámba, annak is megköszönöm a válaszát éa lapozhat tovább anyázni, tudomásul vettem a véleményét.
2018. júl. 11. 07:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!