Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
Nem értem miből gondolod, hogy másokkal is ilyen?
Nyilván ha látja, hogy nálatok minden rendben. Megfelelő környezet, szépen fejlődő baba, akkor nem fog a nyakatokra járni (kivéve ha egy buzgómócsing). Honnan veszed, hogy a problémás családokat nem figyeli jobban?
Gondolom nem vagy vele a munkaidejében, hogy ezt figyelgesd.
A vizeletvizsgálat hiánya valóban fura. De esetleg kérdezz rá. (Normális hangnemben) És lehet kapsz egy olyan választ, ami kielégítő.
Én is erre céloztam a 31-es válaszomban :)
Kérdező, neked mitől lesz jobb ha feljelented? Az ő körzetében történt a baj?
Aki nem foglalkozik a gyerekkel úgyis megoldja, hogy ő maga ne kerüljön bajba.
A védőnő nem törheti rá senkire az ajtót.
Jelentheti a gyámügynek, ami az általad említett példákban lehet, hogy meg is történt.
Nem lehet egy ilyen súlyos problémát egy ember nyakába varrni.
Jaj az 5 ös hsz el egy az egyben egyetértek :DDD
Nekünk anyukáknak semmi se jó :D
Ha jön , az "nyakunkra járás" , ha nem jön "jelentsük fel".
Ha engem ez ennyire zavarna, biztosan a védőnőt kérdezném meg először (jelentgetés helyett) finoman, hogy pl. mi alapján dönti el, kihez kell hetente menni és kihez nem.
A másik szituáció az, hogy felénk pl. évekig nem is volt védőnő, csak helyettesítés. Annyira jó a fizetés, hogy elmentek kórházlátogatónak, vagy patikalátogatónak...Így évekig minimális ellátás volt védőnő szempontból. Aztán jött egy nagyon kedves fiatal csaj, de ő meg persze elment szülni. Úgy tudom, több száz körzet van védőnő nélkül, annyira népszerű a dolog. Szóval jelentgessük csak őket,hátha még ennyien se lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!