Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
Én nem jelenteném, hanem irigykednék arra akihez ez a védőnő tartozik.
A miénk pont egy buzgómócsing, mindenfélét megcsinál ami elő van írva, itt törte a nyavalya a szülés után is minden héten, mostanában havi 1 alkalommal jön, de mindig csak ácsorog és annyit mond, hogy jaj de aranyos, de szép gyerek stb.
Bármit kérdeztem nem tudta rá a választ, aztán már le is szoktam erről, inkább neten utánanézek a dolgoknak.
A védőnő számomra egy felesleges macera, sajnos lemondani nem lehet.
Bár olyan védőnőnk lenne, mint amit a kérdező írt.
Kérdező + 2. válaszoló:
Magyarul: a jó Isten se tudna olyan védőnőt teremteni, akivel ne lenne baja valamelyik anyukának. :DDDDDD
Nálunk mindent csinált ami kellett, viszont nem járkált hozzánk az első 6 hétbe hetenként,mert látta, hogy rendben van minden.
Én max megkérdezném nem nézne e a vizeletet,mert elvileg abból tudna ő és a leendő anyuka, hogy gond van.
#2 Leírtad,amit le akartam. 😅
Ahhoz menjenek ki,akinek segítségre van szükségük vagy valmi bajt észleltek az első látogatáskor. Nekünk is a nyakunkra jár és az idegeimre megy amikor meghallom,hogy "a tankönyv szerint ez és ez.." Szóval én nem jelenteném. Ha olyan családhoz cseszne kimenni ahol tudnám,hogy bántják a gyermeket akkor tuti szólnék,ha normális családhoz nem menne ki,mint mondjuk mi akkor nem érdekelne. Ha holnaptól úgy döntene,hogy nem járkál a nyakamra 3 hetente plusz még mérések...akkor fel is lélegeznék,mert annyi marhaságot mond a draga én meg utálok hülyeségre bólogatni.
Putriban is jobb a gyereknek, mint nevelőintézetben, ha egyébként gondozzák. Mondjuk magamnál se hiszem, hogy a védőnő a családlátogatáskor állapította meg, hogy ahan, van folyóvizünk és mosógépünk. Ahol gáz van, az látszik otthonon kívül is. Ettől persze kimehetne, ez tény.
Az újszülött heti látogatása csak első gyereknél volt nekem fontos, a másodiknál csak fölösleges macera.
A szülői kérdőívnek azért ez a neve, mert a szülő megfigyelései alapján kell kitölteni.
Telefonon sosem érdeklődött a védőnőnk, én kerestem meg, ha kérdésem volt. Teljesen jól működött.
A felsoroltak közül egyedül a vizeletvizsgákat hiánya az, ami szerintem is gáz.
Én örülnék egy ilyen védőnőnek.
A miénk állandóan hívogatott meg kérdezősködött. Belekötött mindenbe. Amint lehetett lemondtam igaz ez 4 éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!