Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
Huu kívánom, hogy naponta menjen hozzád a védőnő, napi két órára és még az ágyad alá is nézzen be, akkor gondolom elégedett lennél.
Jaa nem bocsi, akkor meg azért hisztiznél hogy túlbuzgó. Pont az ilyen anyák miatt van egyre kevesebb védőnő.
Kérdező! Javaslom neked, hogy tapasztald meg a "semmi" munkavégzést ennyi pénzért. Meg a belefektett főiskolai tanulmányokat, ahol kb belgyógyász szintre képzik őket.
És mindezért kiszúrják a szemüket 120 ezerrel.
De te is valami felsőbbrendő fajnak hiszed magad úgy látom. Aki szerint csak a saját munkája igazi munka...
Fel lehet venni más cipőcskéjét és tapasztalatokat gyűjteni.
Mondom ezt úgy, hogy semmi értelmét nem látom a védőnői szolgálatnak, ahol rendben mennek a dolgok ott rendben van nélkülük is, ahol meg nincs, ott a védőnő tehetetlen, csak jelentheti a dolgot. De "semminek" nevezni a munkájukat, az merő intelligencia hiány.
Ezt gondolod gondolom az eladóról, a kézbesítőről meg mindenki másról is? Pusztán azért mert nem értesz hozzá.. és nem látod a nehézségeit.
Igen, akkor sem lennék elégedett, igazad van, ugyanis az nem a feladata, amit írtál..
Mert te annyira tudod mi az igaz? Gondolom tipikusan az az ember vagy, aki mindenkiről tudja mit kellene csinálnia, csak a saját dolgát nem végzi rendesen. Azoknak a legnagyobb a szájuk, akiknek takargatnivalójuk van.
Remélem te még sosem írtál magán smst munkában, nem használtad a messengert/vibert/wechatet... sosem játszottál mikor volt 5 perced és nem folytattál beszélgetéseket ráérős időben.
Uuuuristen megvolt nyitva a passziánsz? Máglyára vele!
Befejeztem. Fura vagy. Szép estét!
(Kérdés részemről törölve)
Azta. Én kutatóorvos vagyok, sajnos vannak olyan percek (sőt, kapaszkodj meg, ÓRÁK), amikor nem tudok semmit csinálni, mert épp zajlik a kísérlet és nem szabad hozzányúlni. Ilyenkor előfordulhat, hogy pl. PASZIÁNSZOZOK. 3 diplomám van.
Jujujjj. Köveket rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!