Jelentenéd a védőnőt, hogy nem végzi a munkáját?
#4 vagyok
Nálatok talán gond van és le se sz.r titeket ezért kérdezed?
A miénk hiába ilyen amilyen, a státuszokat is hasraütve X-elgeti - már ha kitölti egyáltalán, de mikor egyik hónapról a másikra 35 dekát fogyott a 2 évesem egyből mondta, hogy jelentenie kell az orvosnak, vigyem el én is és már kereste is a naptárban a következő időpontot magához hogy lássa mi a helyzet.
(Mondjuk az igaz, hogy én 2 éves korukig havonta hordtam őket magamtól mérésre hozzá és hála a nagy oviba kerülésének mindkét gyerekemet az orvos is gyakran látja)
Tipikus rosszindulatú blfsz szülés után megkergült MAGYAR FELJELENTSÜK A SZOMSZÉDOT IS anya vagy aki kis sunyi besúgó
utálom az ilyet
De azért gondolom a védőnőnek nem járt a szád
csak titokba intezkedsz
szoval meg gyava aljas kis besugo modjara is intezed 😉
Azt nem értem, hogy honnan tudod, hogy mindenkivel így csinálja. Olyan általánosan írod le ezeket... Mert még ha azt írnád, hogy a Te esetedben, vagy néhány ismerőssel így van.
És Vele egyáltalán beszéltél már? Jelezted (jeleztétek? ) neki, hogy ez nem jó így?
A gyerekorvos, akivel együtt dolgozik, ezt biztosan észrevenné. Mert ezek szerint, ha nem csinál semmit, akkor pl. nem küld státuszjelentést probléma esetén, ami pedig az orvosi vizsgálaton úgy is kiderül. Most már nagyon szorosan együtt dolgoznak.
Amúgy a mi védőnők egyszer jött ki nálunk szülés előtt, súlyt és vérnyomást mért, de vizeletet sosem nézett, mert megegyezés szerint azt a sima rendelésen megcsinálták (nem magán). A kérdőív lényege pedig éppen az, hogy a szülő válaszait írja bele.
Én nem érzem azt, hogy a jóindulat vezérelne ebben. Már a hangnemed sem erre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!