Mit tegyek most ha rájöttem hogy alkalmatlan vagyok anyának is meg feleségnek is?
Régóta rejtőzik bennem,de ma kitört belőlem,hogy a 14 hónapos lányomat én nem érdemlem meg:-((! Ma is úgy indult a nap hogy 5 órától csak nyuglodik,én megnkiabalok vele:-(!! Férjemmel is össze vagyunk veszve részben az én hibam miatt,ilyenkor napokig nem szól hozzám, kölcsönösen!
Tizoraiztattam a lányom nem akart enni,én kiborultam,férjem is rám hogy megint türelmetlen vagyok,otthagytam őket,bejöttem a szobaba,magamra zártam és zokogok! Rá jöttem hogy olyan leszek mint az apám:-((!! A viselkedese a természete katasztrófa,mogorva,önző ember. Anyum is utálja,lehet a férjem is utal már engem, én is utálom apámat,lehet a lányom is már megutalt:-(!!
Nem tudom mit csináljak,teljesen kiborultam.
Ha ez megnyugtat, férjed se jobb. Nem felnőttre valló "problémakezelés" a "nem szólok hozzá".
Mindkettőtöknek van hova fejlődni, de vele ellentétben, TE legalább rájöttél! Ez már jó kiindulópont! ;)
Tudod, hogy hol a probléma, tehát tudsz rajta vàltoztatni.
Plusz magneB6, citromfű tea, ha már nem szoptatsz, akkor drogériában kapható hangulat javító tea.
Amikor tele a hócipő, nekem bevált, hogy babakocsiba teszem a picit, és elmegyek sétálni. Akár szakadó esőben is, van esővédő. Kap egy fél kiflit, a levegőn mindig jobb az étvágya, van nálunk minden a babakocsiban, és megyek. Néha fél óra alatt lenyugszok, néha egy óra, nagyon ritka, hogy tovább kell tekeregni, hogy lehiggadjak.
A férjeddel beszéld meg egy nyugodt időszakban, hogy ezen mindkettőtöknek változtatni kell, beszélni kell arról, ha baj van. Nem vitázni, nem ordítani, hanem átbeszélni.
Ezt kár volt itt kiírnod. Perceken belül megérkeznek a köpködök, akik szerint kamu. Csak mert nem fér bele az idilli világukba, higy egy anya ki lehet borulva.
Ez az a kor, amikor a legtöbb anya mélypontra kerül. Régóta vagy otthon, úgy érzed, csak a férjednek van élete. Besokalltál.
Megoldás: Elég idős, hogy 1 éjszakát a nagyinál töltsön, ti meg menjetek el felnőtt programra. Mozi, utána táncolás. Akár kettesben, akár barátokkal. Hiányozni fog, de hidd el, kell!
Naponta kiborul valaki hogy "brühühü szaranya vagyok jajjajajjjaj".
Ez tök normális. A gyereknevelés nem csupa rózsaszín csillámvilág. Rossz pillanataink lehetnek, vannak is, ilyenkor nem kell azonnal a neten sajnáltatni magunkat meg a gyereket hogy így szaranyavagyok úgy szaranyavagyok. A mártírkodás gáz.
Fogadd el, hogy SENKINEK nincsenek kötélidegei és mindenekelőtt ne mártírkodj. Azzal nem vagy előrébb. Állj fel, nyugodj le, és k9ncentrálj a jó dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!