Miért siettetik az anyukák a babák “felnövését” és mióta lett verseny a mozgásfejlődés?
Lehet csak én tapasztalok hasonlókat a környezetemben, nem tudom...
Sok pici babás család van körülöttem és 5 közül 4-ben biztos már 4 hósan elkezdték a hozzátáplálást. De mi értelme ennek? Csak néznek rám, hogy én miért várok 6 hónapig. Van elég tejem, a babám szépen hízik, miről fogunk lekésni, ha később kezdjük, mint a többiek?
A mozgasfejlődés egy másik dolog. Mikor 4 hónaposan nem forgott még a babám, akkor ki voltak akadva, hogy már kellene, vigyem dévényeshez. Persze eszemben sem volt, 5 hónapos korára mindkét irányba forgott. Most az új, hogy miért nem ültetem, így nem fogja megtanulni hogyan kell. Ültetik, állítják a babákat, mikor azok még alig bírják megtartani magukat. Én úgy vagyok vele, hogy majd csinál mindent a maga idejében, saját erejéből, így is olyan gyorsan felnőnek, minek siettetni a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!