Baj ha lábujjhegyen kezdett járni a 15 hós fiam?
Figyelt kérdés
Járni 10,5 hónaposan kezdett el és szèpen, rendben. Mostanábban egyre többet jár lábujjhegyen pár pillanatra. Persze többségében leengedi a talpát. Sokmindent olastam neten, hogy mitől lehet, de kiváncsi vagyok más tapasztalatára is. Természetesen gyerekorvosnak megemlíttem ezt!2017. márc. 26. 23:04
1/17 anonim válasza:
Esetleg nincs bébikompja, járássegítője?Dokinál várakoztunk és egy kislány pont így lépegetett, lábujjhegyen.Kérdezte a doktornő, hogy használnak bébikompot vagy segítőt, mondta az anyuka hogy igen, kompot.Mondta a doki, hogy ez a baj, sajnos ezek a kütyük amellett hogy balesetveszélyesek, a mozgás kivitelezését "elrontják".A kompba pl. nem ér le a lábuk és pipiskedve kezdenek lépegetni.
2/17 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd a válaszod? Nem értem téged mi zavar a kérdésemben..
2017. márc. 26. 23:17
3/17 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszló, nincs ilyesmink. Soha nem használtunk bébi kompot. Azt látom rajta, hogy élvezi ha így lépked... remélem hamar elmúlik nála.
2017. márc. 26. 23:20
4/17 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy csak élvezi, hogy így is tud közlekedni😉 nem hinném hogy komoly gond lenne.
5/17 anonim válasza:
2-es és 5-ös válaszoló voltam.
6/17 anonim válasza:
A tesóm fia járt így, és neki bizony komoly gondot jelentett, gyogytornara jártak évekig. A láb izomzata nagyon kötött volt, az okozta.
Persze, lehet, hogy nálatok nem ez a helyzet, de ne hagyd annyiban, mutasd meg szakembernek.
7/17 anonim válasza:
Ugy tudom 3 eves korig teljesen normalis.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, orvosnak mindenképp megmutatom! :)
2017. márc. 27. 00:08
9/17 anonim válasza:
A húgom is ezt csinálta. Nem okozott nála problémát. Ő nem minden alkolommal, csak naponta párszor szaladgált így.
10/17 anonim válasza:
1 es válazoló neked nem való gyerek remélem nincs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!