Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elkezdett lábujjhegyen járni...

Elkezdett lábujjhegyen járni a másfél évesem, van ennek valami jelentősége?

Figyelt kérdés

Nemrég figyeltem fel rá. Nem mindig jár lábujjhegyen, de többször előfordult, ma már anyukám is szólt érte.

Amúgy sosem volt gondja a mozgásfejlődéssel, 10 hónaposan már önállóan járt, okos, erős kisfiú.

2015. márc. 16. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A jelentőségével nem vagyok tisztában, de az unokaöcsémnek a szülei nem engedik, hogy lábujjhegyen járjon, mert a gyógytornász szerint nem jó a lábának.
2015. márc. 16. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont azt mondta az ortopédus, hogy menjen lábujjhegyen igaz ő gyenge izomzatú, lúdtalpa van. 17 hónapos ő is jàr lábujjhegyen, most kezdte el ezt csinálni.
2015. márc. 16. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Az jó kis gyógytornász lehet... :(

Az a jelentősége, hogy erősödik a talpizma. :) Ne aggódj miatta.

2015. márc. 16. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi amikor voltunk járás tanulást követően az ortopèdián akkor azt mondta az orvos hogy szèpen teli talppal jár. Tehát èn tuti szólnèk a gyerekorvosnak legalább.
2015. márc. 16. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
én is most vettem észre a kislányomnál ugyanezt.a galant reflex-el van összefüggésben-ami a vizelet visszatartást szabályozza.na nem okoskodom,de ez másnál is előfordul,bár én szoktam neki szolni,hogy lépjen rá a talpára.nyilván erősödik,de túl sok sem jó
2015. márc. 16. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
"Nem mindig jár lábujjhegyen"
2015. márc. 16. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. márc. 16. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia, megkerdezhetem, hogy utana mi hogy alakult veletek? Remelem jol vagytok, nagyon aggodok , m kisfiam is elkezdte meha neha
ápr. 10. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Jjjaaa es pont masfel eves, remelem csak eletkori saj. ez is bar nagyon rossz mas valaszokat is olvastam, nagyon aggodok
ápr. 10. 21:48
 10/11 A kérdező kommentje:

szia, ő ma már 10 éves nagyfiú, egészséges, okos, minden rendben vele.

Nem is emlékeztem, hogy valaha kiírtam ilyen kérdést :D

Szóval vsz gyorsan rendeződött - eszemben nem volt, hogy ilyesmin is aggódtam akkoriban.

Legjobbakat kívánom nektek!

ápr. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!