Másfél éves, nem akar egyedül járni - más is van így?
Az én fiam hipotón volt, ő 16 és fél hónaposan indult el önállóan!
Ő is 11 hónapos elmúlt, amikor végre mászni kezdett és felállt. Úgy voltam vele,hogy ha 18 hónapos koráig nem indul el, akkor viszem dokihoz, bár mi már anno 10 hónapos korában voltunk kivizsgáláson, és a hipotónián kívül, azt mondták,nincs vele semmi. Majd csinálni fog mindent, ha megérik rá.
Ő is először csak pár lépést ment önállóan, aztán két hétig megint semmit, utána meg elindult,úgy,hogy utol sem érem! :)
Én azt mondom,hogy kérdezz rá a gyerekorvosnál, bár szerintem nagy gond nincs, ha értelmileg fejlődik, és igazából ahogy írod, menni tud, csak fél.
Köszi szépen a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Ha a szívemre hallgatok, én sem érzem, hogy gond lenne, csak a környezetemben minden 12 hónapos már rég szalad. Tudom, nem szabad összehasonlítani, de mégis... Miért vannak ekkora különbségek gyerek és gyerek között???
A helyzet az, hogy egyik nap elindult egyedül, végigment a folyosón, aztán bement az egyik szobába, majd visszajött. Sikerélmény megvolt, megtapsoltuk érte, ő maga is örült az eredménynek. De másnap megint nem volt hajlandó, csak mászni... Ez a járás nála ugyancsak hangulat kérdése, vagy nem tudom. Még az udvaron is inkább négykézlábazik, pedig durva kavics van. Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!